Renault_Megane_Sports_Tourer.jpg
Renault Megane Sports Tourer:

Sportslig og markant stasjonsvogn

Renault presenterer nå en sporty stasjonsvogn for deg som ønsker litt ekstra spenning. Nye Megane Sports Tourer har et dynamisk design og er den første bilen i sin klasse som er utstyrt med 4CONTROL-teknologi, spesialutviklet av ingeniørene i Renault. 

- Nye Renault Megane Sports Tourer er en stor og romslig familiebil, med fantastisk sittekomfort og elegant design. Her får man en følelse av luksus, til en billig penge, og bilen er dessuten gjerrig på drivstoff, sier Preben Toven Karlsen, selger hos Årø Bilsenter. 

Det innbydende og komfortable interiøret, samt et stort utvalg av førerassistentsystemer gir en tryggere og mer behagelig kjøreopplevelse. Den nye Megane GT Sport Tourer er dessuten den første bilen i sin klasse som er utstyrt med 4CONTROL-teknologi. Denne funksjonen styrer bakhjulene og sørger for ekstra presisjon og dynamikk på svingete strekninger, samt større stabilitet ved høye hastigheter.
00104506_beskj__rt.jpg

Renault Megane Sports Tourer byr på rene liner, mye plass og god kjørekomfort. 

Spenstig design

Med elegante former, lekre linjer og kompromissløse valg har den nye Megane stasjonsvognen fått et selvsikkert og uttrykksfullt design. Det spenstige utseende kompletteres av en unik lyssignatur. Kjørelysene med LED-teknologi gir Megane Sports Tourer en elegant stil, og baklysene med 3D-effekt fremhever bilens særpreg både i lys og mørke. 

Stikkord for interiøret er kvalitet og harmoni. Kupeen er romslig med lekre detaljer, og byr selvfølgelig på topp komfort. Den nye stasjonsvognen kan også fås med et stort elektrisk soltak som gjør kupeen ekstra lys og luftig.

Aktuelle modeller

Lekre detaljer

Detaljene er nøye gjennomarbeidet. Dashbordet, konsollen og den øvre delen av dørpanelene er alle kledd med samme materiale, og krominnlegg fremhever luftdysene og girspakkulen. De lekre setene gir et innbydende inntrykk med sine behagelige, avrundede linjer. Dessuten kan baksetet legges ned slik at du får et plant gulv i bagasjerommet der du kan laste inntil 1.695 liter. Skal du frakte ekstra lange gjenstander kan også passasjersetet foran legges ned.
00103452_beskj__rt.jpg

Den nye modellen byr på dype, ergonomiske seter - med setevarme.

Skreddersydd lydanlegg

Megane Sport Tourer fås i tre ulike utstyrsnivåer, ZEN, BOSE Edition og GT. Ingeniører fra BOSE og Renault har samarbeidet tett for å spesialkonfigurere og skreddersy et lydsystem for den nye BOSE Edition. Med senterhøyttaler foran, åtte andre høyttalere med høy ytelse rundt om i kupeen og en subwoofer i bagasjerommet får du en presis gjengivelse av hver eneste lille tone, og en enda bedre kjøreopplevelse.
Renault-Megane-Sports-Tourer.jpg

Du vil dra kjensel på nye stasjonsvognen fra Renault med én gang du ser den.

Head-up display

For første gang i segmentet får man også head-up display i farger, som er standard på BOSE Edition. Displayet viser viktig informasjon i synsfeltet i frontvinduet, foran sjåføren. På den måten er det mulig å blant annet sjekke farten, uten å måtte flytte blikket fra veien.
00097722.JPG

Ved hjelp av to håndtak i bagasjerommet legger du automatisk ned baksetet, som har en oppdeling på 1/3 og 2/3.

Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Espen Harstad
Espen.jpg
Salgssjef
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Marius Gjøvik
Marius_web_260421.jpg
Selger
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 954 008 59
E-post: trykk her