0H9A7596_Kadjar_beskj__rt.jpg
Renault Kadjar:

Som skapt for norske veier

Renault er i medvind om dagen, og deres økte fokus på design har tiltrukket seg flere nye kunder. Med flytende linjer og et moderne uttrykk oser Renault Kadjar av eventyrlyst. Økonomiske motorer og smarte løsninger gjør nykommeren til en ideell partner på norske landeveier. 

Bak rattet i den nye crossoveren er du klar til å utforske nye horisonter. Renault Kadjar er en kompakt SUV med mye komfort og moderne eleganse. I førerhuset sitter du høyt og har full oversikt over omgivelsene. Bilen er smidig og lett å hanskes med, selv i trange gater og parkeringshus. Motorene er både sterke, driftssikre og svært gjerrige på drivstoff. 

Her får man både høy komfort, mye plass og elegant design - til en gunstig pris.

Legger lista høyt

I følge Broom, et av Norges ledende bilnettsteder, bringer Kadjar noe nytt til klassen når det kommer til design. "Nå legger de lista som andre må strekke seg etter - så lekker synes vi denne er," skriver de i sin egen omtale av bilen. Det kritikerroste designet byr på myke linjer og et svært moderne preg, både innvendig og utvendig. 

I den lyse, romslige kupéen er komforten på topp. Panoramaglasstak, dobbeltsømmer, skulpterte seter, dashbord i myke materialer, en høy og bred midtkonsoll, samt krom rundt instrumenter og girspak, gir uttrykk for forseggjort eleganse.
Kadjar-bagasjerom.jpg

Nye Kadjar er svært romslig, og best i segmentet med et bagasjerom på hele 472 liter. Foto: Produsent.

Frihet med 4x4

Drei på hjulet, koble enkelt inn 4x4-modus og la Kadjar trollbinde deg i møtet med nye landskaper. Modellen byr på høy bakkeklaring, takbøyler i aluminium, sidelister, og beskyttelsesplater både foran og bak. Den inspirerte, solide og spreke bilen sørger for praktisk nytte og en behagelig kjøretur.
0H9A7561_Kadjar_beskj__rt.jpg

Preben Toven Karlsen, Renault-ansvarlig hos Årø Bilsenter, viser stolt frem den nye Kadjar. Foto: Jens Lyngstad. 

Det beste av alle segmentene

Å gjøre det sikrere, enklere og smidigere å kjøre er en av Renault Kadjars målsetninger. Takket være bilens førerassistansesystemer er det enkelt å justere farten, holde seg i riktig fil, sjekke blindsonen, parkere eller automatisk skifte mellom nærlys og fjernlys. Nye Renault Kadjar kombinerer det beste fra både SUV-, kombi-, og stasjonsvognsegmentet. Modellen er robust som en SUV, romslig som en stasjonsvogn og ikke minst kompakt og lettkjørt som en kombibil.

  • Hos Årø Bilsenter får du nye Renault Kadjar levert i Molde, til en startpris på kr 291.000,-
  • Akkurat nå får du også vinterhjul med på kjøpet (gjelder lagerbiler)
Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Lars Rune Solheim
Lars_Rune.jpg
Salgs- og markedssjef
Tlf. 71 20 34 00
Mob: 909 505 24
Espen Harstad
Espen.jpg
Salgsleder Hyundai
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Helge Harstad
Helge.jpg
Daglig leder
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 902 039 93