ClioEspenHarstad.jpg
Solid comeback på det norske markedet:

Endelig tilbake

I 2009 ble Molde uten Renault-forhandler, og siden den gang har det vært umulig å oppdrive splitter nye Renault-modeller i Rosenes by. Nå er den franske bilprodusenten på vei tilbake for fullt, og etter 8 år er merket endelig tilbake i Molde. 

Renault gjorde et solid comeback på det norske markedet i 2015. De økte salget med hele 64% og traff blink med elbilen Zoe. Oppgangen fortsatte i 2016 med 4.200 nye Renaulter på norske veger. Årø Bilsenter ble offisiell Renault-forhandler 18.januar 2017.

- Vi ser på Renault som et utrolig spennende merke. Det er mye som skjer, og store muligheter fremover. De har virkelig tatt tak, både når det gjelder kvalitet og design. Renault er virkelig på vei tilbake, og de satser hardt, forteller Sveinung Julnes hos Årø Bilsenter.
clio_background1.jpg

Nye Renault Clio tilbys i to ulike utstyrsnivåer, og har nytt design ned til minste detalj. Foto: Produsent.

Spenstig, sporty og spennende

- Renault er biler som vi har lagt merke til den siste tiden på grunn av design. Her utpeker de seg blant andre merker på markedet. De satser på friske og sporty biler, med spenstige farger og flott design, forteller Julnes. - Bilene er rett og slett flotte å se på! 

Renault Clio er en solid utfordrer i det voksende norske småbilsegmentet. Med sine myke kurver, uttrykksfulle front og sportslige bakparti er dette en bil som skiller seg ut på en svært positiv måte. Clio kom dessuten best ut i tester av rust, gjort på vegne av Nordens største bilforbrukerblad, "Vi Bilägere". Andre store bilprodusenter sliter med rustproblemer i dag. Renault er også det bilmerket som har fått flest toppkarakterer i magasinets egne undersøkelser. 

- Renault henvender seg mot en yngre og aktiv målgruppe, og har i dag blant de yngste kundene i markedet, forteller Julnes.

Aktuelle modeller

Store i Europa

Franske Renault er størst i Europa på varebiler, og har vært det de siste 14 årene. Når det gjelder personbiler er de nummer tre i hele Europa og Renault-Nissan alliansen er verdens tredje største bilprodusent. - Alle modellene vil være viktige for oss fremover, men slik markedet er i dag, vil uten tvil elektriske Zoe være svært aktuell. Elbilen har en rekkevidde på imponerende 400km NEDC, forteller Julnes. Alle Renaults modeller er godt egnet til bruk under norske forhold.
Sveinungelbil.jpg

Sveinung Julnes forteller at Renault har en stor "range" av aktuelle modeller, både varebiler, personbiler og elbiler. Her avbildet i den sjarmerende Renault Twizy.

Markerte comebacket med lansering

18. januar ble den offisielle lanseringen av Renault markert ved Årø Bilsenter på Årøhaugen. 
- Vi tilbyr alle Renaults personbiler og varebiler hos oss! De aller fleste modellene er på plass og resten kommer fortløpende, forteller Julnes. 

Julnes og kollega Espen Harstad, oppfordrer alle til å ta turen innom Årø Bilsenter for prøvekjøring eller en prat om Renaults nye modeller. 
Renault-Zoe.jpg

Renault Zoe er svært populær både i Norge og i Sverige. En undersøkelse fra mestmotor.se viser at samtlige Zoe-eiere i testen ville kjøpt Zoe på nytt om de skulle kjøpe ny bil.

Renault-Megane.jpg

20 år etter lanseringen, og etter over 6,5 millioner solgte enheter på verdensbasis, lanseres nå fjerde generasjons Renault Megane.

Renault-Kadjar.jpg

Renault Kadjar er en sporty SUV. Økonomiske motorer, et lyst, bekvemt interiør og smart allsidighet gjør bilen til den ideelle partner på landeveien.

Renault-Talisman-Sports-Tourer.jpg

Renault Talisman Sports Tourer gir deg mye bil for pengene, et slående design og et bredt spekter av utsyr og førerassistentsystemer.

Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Espen Harstad
Espen.jpg
Salgssjef
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Marius Gjøvik
Marius_web_260421.jpg
Selger
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 954 008 59
E-post: trykk her