r-bil-2.jpg

Auto 8-8 Årø As

Vi har blitt en del av Auto 8-8 gruppen! 

Fra sommeren 2020 går vi under Auto 8-8 sin paraply

Vår nye eier, konsernleder i Auto 8-8, Terje Sildnes sier følgende: «Årø Bilsenter passer godt inn i vår fremtidige strategi, da vi fra før har satset med Hyundai både i Kristiansund, Førde og Ålesund. Renault og Suzuki blir også et fint tilskudd i merkeporteføljen. Vi har stor tro på vårt prosjekt med å utvikle en lokaleid kjede som motvekt til de store nasjonale og nordiske aktørene som dominerer bilmarkedet i Norge etter hvert. Årø Bilsenter består av en flott gjeng på 13 dyktige ansatte som vi nå ønsker velkommen med på Auto 8-8 laget».

 Auto 8-8 konsernet har med basis i T. Sildnes Bil AS på Eide samlet til sammen 8 tradisjonsrike bilselskaper med opptil 100 års historie under samme eierskap. Konsernet har fra før butikker i Kristiansund, Eide, Molde, 2 i Ålesund, Førde og Florø, og vil altså nå få butikk nr 2 i Molde. Bilmerker som representeres er Ford, Nissan, Hyundai, Mazda, Mitsubishi og nå Renault og Suzuki. Salget for 2019 var på ca 2500 biler og omsetning på nesten 800 mill. Antall ansatte er i dag 160 og øker nå til 173.

På spørsmål om det er vemodig å selge sier vår tidligere eier Helge Harstad :«Selvsagt er det vemodig å selge et livsverk, men det er en tid for alt. Jeg er blitt en voksen mann, og kan nå tenke meg mer fritid. Jeg har en tid vurdert flere muligheter, men endte opp med å selge virksomheten. Valget falt på  Auto 8-8. De er lokale og har bygget seg opp stein på stein slik som oss. Jeg tror de vil ta godt vare på ansatte og kunder videre fremover, og akkurat det har vært veldig viktig for meg.»

Vi vil takke Helge Harstad for veldig mange fine år og ønsker han lykke til med pensjonist tilværelsen! 

Vi ser frem til å være en del av Auto 8-8 gruppen.