årøbil_hyundai_ioniq_f_oddgeirvisnes--8-.jpg

Nå er den her

Med lang rekkevidde, innovativ bruk av materialer og flott design, har Hyundai Ioniq electric tatt Norge med storm. Nå har også Ioniq gått rett til topps i kåringen Årets Bil 2017. Nykommeren er endelig kommet til Molde, og prøvekjøringene har startet.

Hyundai Ioniq electric har blitt tatt imot med åpne armer i Norge, og før den første bilen rullet inn på norske veier, var forhåndssalget på 1000 biler. Hos Årø Bilsenter har det også vært stor interesse for den prisvinnende elbilen. 

Godt forhåndssalg

- Nå, før prøvekjøringen startet har vi solgt 12 biler, og vi har en lang liste med folk som har bestilt seg prøvekjøring. Vi forventer mange flere salg innen året er omme. Ingen som er interessert i elbil blir skuffet over denne bilen, det er jeg helt sikker på, sier Espen Harstad hos Årø Bilsenter AS.

Aktuelle modeller

Låner med bilen hjem

Når man skal prøvekjøre en elbil får man som regel litt mer tid på seg enn med konvensjonelle biler - iallefall om man kjøper elbil for første gang.
- Når det gjelder elbil er det litt spesielt, for vi vil gjerne at kundene tester ut hvordan det fungerer med lading etc. Så da lar vi folk ta med seg bilen hjem om ettermiddagen, og så leverer de den inn neste dag, sier Harstad.

Fin måte å teste bilen

Harstad forteller at de som bestiller prøvetime er stort sett relativt interessert i den aktuelle bilen, men han mener det likevel er en fordel å teste den.
- Jeg anbefaler alle å ta en prøvetime. Da får man en god anledning til å kjenne om dette er den rette bilen eller ikke. Skal bilen brukes av flere, f. eks i en familie, er en prøvekjøring en fin måte å teste ut bilen sammen på, anbefaler Harstad.
årøbil_hyundai_ioniq_f_oddgeirvisnes--10-.jpg

Espen Harstad er godt fornøyd med at interessen for prøvekjøring av nye Hyundai Ioniq electric er stor.

Prisvinnende

Med Hyundai Ioniq electric får man en bil med lang rekkevidde, flott design og god plass. Her snakker vi om en motor på 120 hestekrefter og en rekkevidde på inntil 28 mil, noe som er lengre enn både e-Golf og nye Nissan Leaf. 
Hyundai Ioniq electric har fått den internasjonale designprisen Red Dot Design Award. Juryen karakteriserte Hyundai Ioniq electric for fremtidsrettet og noe helt utenom det vanlige, og nevnte spesielt design, brukervennlighet og bruk av lettvektsmaterialer. I tillegg gikk Hyundai Ioniq rett til topps i kåringen Årets Bil 2017.

Fås også som hybrid og ladbar hybrid

Startprisen på en Hyundai Ioniq elbil hos Årø bilsenter er på 256.750 kr, inkludert vinterhjul og levering i Molde. I tillegg til elbil fås Hyundai Ioniq også som hybridbil og ladbar hybridbil.

Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Espen Harstad
Espen.jpg
Salgssjef
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Marius Gjøvik
Marius_web_260421.jpg
Selger
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 954 008 59
E-post: trykk her