Grand-Scenic_exterior_1.jpg
Nye Renault Grand Scenic:

En av de beste familiebilene på markedet

Renaults nye flerbruksbil ligger an til å bli familiens soleklare favoritt. Nye Grand Scenic er en utmerket familiebil med hele syv seter, et sporty ytre, mye plass - og overraskende elementer som hanskerom med kjøling. En flerbruksbil blir nok ikke mye tøffere enn dette!

Når Renault lanserte sin første Scenic i 1996 revolusjonerte de markedet for flerbruksbil, rett og slett fordi de kom med noe helt nytt. Scenic ble en gedigen suksess, og nå er den fjerde generasjonen endelig på plass i Molde. Tv2 og Broom omtaler den nye Grand Scenic som en av de smarteste bilene du kan kjøpe, og et av de beste familiebil-kjøpene i 2017. 

 - Nye Grand Scenic er en utmerket familiebil som treffer med både design og plass, forteller Sveinung Julnes hos Årø Bilsenter. Gjennom en designmessig totaloverhaling har Renault lykkes med å gi bilen et tiltrekkende ytre. Innvendig finner vi praktiske og modulbaserte løsninger som kan tilpasses enhver families behov.

Varier mellom fem og syv seter

Nye Grand Scenic er en praktisk 7-seter med geniale løsninger. Den tredje seteraden kan på et blunk vippes opp og ned etter behov. Når bilen brukes som en 5-seter er det plass til imponerende 765 liter i bagasjerommet.

Den bakerste seteraden reguleres enkelt med et lite trykk på R-Link 2 konsollens nye berøringsskjerm, eller ved å bruke betjeningen i bagasjerommet. Legger du ned de bakerste setene får du et lastevennlig bagasjerom med flatt gulv. Baksetet på andre rad er dessuten montert på skinner og kan enkelt skyves frem og tilbake - slik at plassen i kupeen utnyttes optimalt til enhver tid.
Grand-Scenic_exterior_4.jpg

Bilen er totalt 463 centimeter lang, 186 centimeter bred og 166 centimeter høy - over en akselavstand på 280 centimeter.

Hanskerom med kjøling

Drømmen er gjort til virkelighet. Hanskerommet i Grand Scenic er nemlig utformet som en stor skuff, med både lys og kjøling. Hanskerommet, også kalt Easy Life-skuffen, åpnes ved hjelp av en elektrisk sensor og låses automatisk når tenningen slås av. 

Den nye Grand Scenic har til sammen 63 liter med oppbevaringsrom i kupéen. Den skinnemonterte Easy Life-konsollen har dessuten blitt et av Grand Scenics kjennemerker. Den kan skyves fem mot førerplassen hvis man ønsker en "cockpitlignende" kupéinnredning, eller trekkes bakover dersom du ønsker at hele familien skal ha glede av den. 

Foran har du et oppbevaringsrom med integrert armlene og belysning. Bak er det en uttakbar oppbevaringsboks med to USB-porter, en jack-kontakt og et 12V strømuttak.
Grand-Scenic_exterior_8.jpg

Med 20-tommers felger som standard har den nye familiefavoritten proporsjoner vi aldri før har sett på en kompakt flerbruksbil.

Trygghet og komfort for store og små

Renault har fokusert på å skape en tryggere og mer avslappet kjøreopplevelse. Trøtthetsvarsleren følger med på kjøringen din, filholderassistenten justerer kursen dersom bilen skulle krysse en kjørefeltlinje uten at blinklyset blir satt på og den aktive nødbremseassistenten gjør bykjøringen tryggere. 

Easy Park Assist gjør det enkelt å lukeparkere, parkere på skrå eller på tvers. Systemet bruker sensorer til å måle den tilgjengelige plassen og tar deretter styringen, helt til bilen er parkert. Renault Grand Scenic byr også på adaptiv cruisekontroll, fartsgrensevarsel med trafikkskiltgjengkjenning og aktiv nødbremseassistent med fotgjengersensor (AEBS).
Grand-Scenic_exterior_6.jpg

Grand Scenic har fått nye proporsjoner, fint utformede linjer og en eksklusiv farge, Brun Vison, som gir den et særpreget utseende.

Imponerer

Renault har lyktes med å tenke nytt og skape en attraktiv og ikke minst romslig flerbruksbil for dagens og morgendagens familier. - Renault har virkelig løftet seg når det gjelder design de siste årene, og det beviser de atter en gang med nye Grand Scenic, påpeker Julnes. Renault Grand Scenic er en suveren flerbruksbil med et attraktivt design, mye plass, smarte løsninger og gode kjøreegenskaper.
Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Espen Harstad
Espen.jpg
Salgssjef
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Marius Gjøvik
Marius_web_260421.jpg
Selger
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 954 008 59
E-post: trykk her