renault_etech.jpg

Elektriske Renault dager - kjør elektrisk når du vil!

Renault er en pioner og ekspert innen elektrisk mobilitet. Deres visjon er å sikre fremtidig satsing på bærekraftig mobilitet for alle. E-Tech modellene drar nytte av avansert teknologi med fokus på energigjenvinning. Prøv bilene du også og vær med på konkurransen vår!

Konkurranse


Prøv en eller flere av Renault sine E-Tech modeller og vær med i konkurransen for å vinne en valgfri modell til disponering i ei uke!
Ved signering av kontrakt under elektriske dager får du vinterhjul inkludert i prisen på alle Renault personbiler.

Vi holder åpent til kl. 18.00 under elektriske dager. Velkommen til prøvekjøring!

Renault E-Tech modeller


Renault Zoe E-Tech electric

Gjør et kupp på elbilen som gir deg lengst rekkevidde for pengene. Nå har vi lagerkampanje med hele kr 45.000,- i prisavslag på Europas mest solgte elbil noensinne! I tillegg til dette får du vinterhjul inkludert i prisen under Renault dager!
Renault Zoe E-Tech electric har stort batteri (52kWh), stilig design og sterk motor. Zoe E-Tech electric har plass til 5 personer og med Iso-fix-fester i både passasjersete og 2 bakseter, har du mulighet til å bruke hele 3 barneseter samtidig, alle forsvarlig festet.

Renault Captur E-Tech plug-in hybrid

Opplev en komfortabel og ladbar SUV med sikkerhet i toppklasse! Renault Captur E-Tech plug-in hybrid kan gi deg et lavt drivstofforbruk helt ned til 0,15 l/mil og du kan kjøre 100% elektrisk inntil 50 km (blandet kjøring). I ren elektrisk modus er toppfarten 135 km/t. Ta med deg sykkelen på helgetur eller koble til en tilhenger ved hjelp av innfellbart hengerfeste med en hengervekt på 750 kg. Nye Captur kommer med uendelige valgmuligheter og 19 fargekombinasjoner!

Renault Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid

Renault Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid er en allround stasjonsvogn med god plass. Her får du 447 liter bagasjerom, 2,7 meter lang lastelengde og en rekke nye sikkerhetsfunksjoner som gjør dette til en perfekt familiebil. Du kan kjøre 100% elektrisk i inntil 50 km (blandet kjøring). Megane Sport Tourer plug-in hybrid kan leveres med hengerfeste med tillatt hengervekt på 750 kg.

Renault Clio E-Tech hybrid

Renault Clio E-Tech hybrid er en snerten og sprek hybrid! Vår lille superstjerne leverer enestående kjøreglede på både korte og lange kjøreturer med sitt moderne og dynamiske design. Med optimal drivstoffeffektivitet har du mulighet til å kjøre inntil 80% av bykjøringen i elektrisk modus, samtidig som du har bensinbilens rekkevidde for lange turer.

Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Espen Harstad
Espen.jpg
Salgssjef
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Marius Gjøvik
Marius_web_260421.jpg
Selger
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 954 008 59
E-post: trykk her