Zoe-long-Range--3-.jpg
En av Norges mest solgte elbiler

Bli kvitt rekkeviddeangsten med nye Zoe

Nå dobles nærmest rekkevidden til en av Norges mest solgte elbiler, Renault Zoe. Med 400 km rekkevidde (NEDC) kan du si farvel til rekkeviddeangsten, og med hjemmelader og montering inkludert i prisen er nye Zoe en av de beste på markedet. 

Vi kan slå fast at elbilene har kommet for å bli, og de elektriske kjøretøyene har uten tvil tatt Norge med storm. Mange er allikevel skeptiske til å skaffe seg elbil på grunn av lading og dårlig rekkevidde. De mest vanlige elbilene ligger nå på en rekkevidde mellom 200 og 300 km, med unntak av Tesla og nye Opel Ampera-e. 
- Renault er markedsledende i Europa innen elektriske kjøretøy, og Renault Zoe har nå en rekkevidde på hele 400 km, ifølge New European Driving Cycle (NEDC) som er standarden for sammenligning av rekkevidde mellom ulike biler, forteller salgssjef hos Årø Bilsenter, Sveinung Julnes. 

Tester gjort av Side3 viser at Zoe er den elbilen som gir mest rekkevidde for pengene.

SE VIDEO av Renault Zoe:

Du trenger faktisk ikke å lade hver dag

Renault opplyser i en pressemelding at det nye batteriet har en reell rekkevidde på omtrent 300 kilometer. Med en Renault Zoe vil du med andre ord kunne kjøre lengre turer, uten å tenke på lading. Du trenger ikke en gang å lade bilen hver dag. Ofte vil man kunne kjøre i flere dager uten å måtte lade. 

- Som eneste leverandør på markedet tilbyr Renault dessuten egen hjemmelader og montering inkludert i prisen. Lader du bilen i en halvtime har du en rekkevidde på inntil 80 km, forteller Julnes.

Aktuelle modeller

_MG_4812_Sveinung_Julnes_crop__ikvande_.jpg

Årø Bilsenter er offisiell Renault-forhandler, og Sveinung Julnes har stor tro på de nye modellene.

Ikke bekymre deg - du slipper å fryse

Selv om bilen ser liten og snerten ut fra utsiden, er det en romslig 5-seter med fem dører og et bagasjerom på 338 liter. Bilen byr også på mye komfort. Programmerbar forvarme er ikke å forakte under kalde vinterdager, og Zoe har også egen varmepumpe. Om sommeren vil systemet kjøle ned kupeen som et hvilket som helst moderne klimaanlegg, men når vinteren kommer og det blir kaldt i luften, arbeider systemet "reversibelt" og vil i stede varme opp luften i kupeen. Enda en ekstra bonus er det elektriske varmeelementet, som gir ytterligere varme ved oppstart i ekstra kaldt vintervær.
00030329h.jpg

Interiøret i Renault Zoe gir en unik følelse av velvære.

Rått utstyr og rå lyd

Zoe finnes i tre ulike utstyrsvarianter, Zoe Life, Zoe Intens og Zoe Bose Edition. Alle variantene er godt utstyrt og byr på programmerbar forvarme, varmepumpe, varme i seter foran, R Link mediesystem med touch-skjerm og Tom Tom navigasjonssystem. Velger du toppmodellen Bose Edition, får du blant annet premium skinnseter, hvor førersete er utstyrt med korsryggregulering som gjør at du kan tilpasse setet til egen rygg. Du får også et integrert BOSE lydanlegg, som sørger for utsøkt lyd i bilen. 

Husker du ikke hvor du har gjort av bilnøkkelen? Ta det helt med ro. Med Renaults handsfree nøkkelkort kan du åpne, låse og starte Zoe uten å ta kortet opp av lommen eller vesken. Med en egen app får du også full oversikt over bilens rekkevidde og ladestatus. 

Årø Bilsenter ble offisielt Renault-forhandler den 18. januar, og kan tilby alle Renaults person- og varebiler. Ta kontakt, eller besøk Årø Bilsenter for prøvekjøring og spørsmål om Renault Zoe.
Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Lars Rune Solheim
Lars_Rune.jpg
Salgs- og markedssjef
Tlf. 71 20 34 00
Mob: 909 505 24
Espen Harstad
Espen.jpg
Salgsleder Hyundai
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Helge Harstad
Helge.jpg
Daglig leder
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 902 039 93