H-1_NO_2014_hh-6.jpg

Hyundai H-1

Varebilen Hyundai H1 har en god posisjon i varebil-markedet.

Nye H1 har alt en moderne varebil trenger, i tillegg har den 163 hk som gi mye kjøreglede. H1 er en praktisk varebil og har en høy grad av personbil komfort. Lasterommet er mer enn 2,37 meter langt, 1,62 meter bredt og 1,35 meter høyt. Nye H1 har skyvedører på begge sider og flatt gulv, og kan leveres med topphengslet bakdør eller delt bakdør.

Interiør

Som alle store aktører kan H-1 spille mange ulike roller. Uansett hvilken versjon du bestemmer deg for, er dette en bil for spesielt utviklet med bilføreren i tankene. Tenk deg bare: Førersetet kan justeres i høyden, og derfra har du en fantastisk utsikt til veien, og du kan nyte godt av det lettleste, førervennlige instrumentpanelet med kilometerteller av LED-typen.

Lagerførte varianter: 

3 seter varebil uten sidevinduer og topphengslet bakdør, 
3 seter varebil med sidevinduer og topphengslet bakdør, 
3 seter varebil uten sidevinduer og delt bakdør (for gaffeltruck). 
Andre varianter må bestilles. 

Ytelser

Du har kontroll fra første øyeblikk. Nyt den lette, men nøyaktige styringen og den behagelige, sikre følelsen som det doble wishbone-opphenget foran skaper. Du vil garantert la deg begeistre av motoreffekt og drivstofføkonomi. Men mest av alt vil de sitte igjen med en forfriskende følelse av komfort og velvære. Kort sagt: H-1 har noe å tilby for alle og enhver.

Kraftig, målbevisst og trygg

Hvert eneste aspekt av H-1 er utviklet for både å glede og beskytte. Kollisjonsputer, individuelle setebelter, deformasjonssoner og sidekollisjonsbeskyttelse er bare noen av de passive sikkerhetsfunksjonene. Den nøyaktige servostyringen, motorenes reaksjonsevne, ABS-bremsene og det nyeste nye innen lyssystemer - alt dette bidrar til å høyne den aktive sikkerheten. Din H-1 er alltid parat til å føre deg hvor det måtte være. Du kan være trygg på at Hyundais lange levetid, pålitelighet og høye kvalitet er standard på H-1.
Les mer på Hyundai.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Espen Harstad
Espen.jpg
Salgssjef
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Marius Gjøvik
Marius_web_260421.jpg
Selger
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 954 008 59
E-post: trykk her