gsfvarenatur4.jpg

Hyundai Grand Santa Fe

Klar for alle forhold

Grand Santa Fe byr på masse komfort både på ulendte skogsveier og på landeveien. I byen er den lettmanøvrert med god oversikt, ryggekamera og parkeringsassistent.  

Den moderne kule fetteren til stasjonsvogna

Xenonlys
Se bedre i mørket med Xenonlys, se kulere ut med LED posisjonslys.

Elektrisk innfellbare speil
Fell inn speilet ved å trykke på en knapp. Speilene er selvfølgelig oppvarmet og har små lys som lyser opp når du skal åpne bilen.

LED kombinasjonslykter bak
LED kombinasjonslykter gir maksimal synlighet og øker sikkerheten.

Interiør

Elektrisk regulerbare seter
Herlig komfortabelt. Ergonomiske seter for fører og passasjer med justeringsmuligheter for den ultimate komforten. Prøv korsryggstøtten med 4 veis regulering.

Sete med minnefunksjon
La Hyundai Grand Santa Fe huske på din favoritt sittestilling med den integrerte sete minne funksjonen.

Sikkerhet


Grand Santa Fe er en av de sikreste bilene testet av EURO NCAP. Sikkerheten er klasseledede i markedet og fikk selvsagt fem stjerne i testen. Kollisjonsputer med lavere trykk forhindrer skadene som kan oppstå grunnet aktivering av kollisjonsputer. Systemet består av side- og gardinkollisjonsputer samt kollisjonspute for knær ved førersetet.

ESP
Elektronisk stabilitet programet (ESP) tili Hyundai Grand Santa Fe hjelper bilen å holde linjen når du kjører i sving og forhindrer hjulspinn og skrens ved at systemet aktivt bremser ned hjulene individuelt. Systemet har også 4WD assistanse slik at kraft blir overført til bakhjulene. Dette forsterker effekten av ESP systemet og sikre at bilen holder seg på rett kurs.

Filskifte assistent
Utviklet for å advare sjåføren hvis bilen kommer ut av kjørefeltet. Filskifteassistenten gir varsel til føreren i form av vibrering i rattet.

Styrings- og stabilitetskontroll
Styrings- og stabilitetskontrollen overvåker at alle fire hjul har maksimalt grep uansett kjøreforhold.

Syv kollisjonsputer
Vi mener at man aldri skal inngå kompromisser med sikkerheten. Syv kollisjonsputer omgir fører og passasjerer ved en eventuell kollisjon. En kombinasjon av airbager foran og på sidene, samt en kollisjonspute gardin som dekker både foran og bak. I tillegg er Hyundai Grand Santa Fe utstyrt med kneairbag som beskytter førerens bein.

ABS
ABS systemet sørger for maksimal bremsekraft samtidig som det er mulig å styre bilen.

Automatisk lukeparkering
Hyundai Grand Santa Fe hjelper deg å parkere, med smartpark funksjonen søker systemet etter parkeringsplass mens du kjører. Når en luke er funnet, parkerer bilen seg selv uten at du trenger å gjøre annet enn å regulere gassen og brems.

Ryggekamera
Ryggekamera gjør parkering og rygging enda tryggere og komfortabelt.

Nedstigningsassistent og bakkestart assistent
Hvis du skal kjøre ned bratte bakker vil nedstigningsassistenten sørge for at bilen holder jevn fart og at hjulene ikke låser seg.

Dekktrykk overvåkningssystem
Hvis lufttrykket i et dekk blir for lavt gir TPMS systemet deg beskjed.

Ytelse


2.2 Diesel

Den kraftige 2.2 liters dieselmotoren yter hele 197HK og har et dreiemoment på utrolige 445Nm. Designet for bedre drivstofføkonomi og mindre støy.

Automatgir
En ekte automatkasse sørger for maksimal komfort.
Les mer på Hyundai.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Espen Harstad
Espen.jpg
Salgssjef
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Marius Gjøvik
Marius_web_260421.jpg
Selger
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 954 008 59
E-post: trykk her