303-2560x1919.jpg

Suzuki Vitara Hybrid 4x4

Nye Vitara 4x4 er her!

Kjempesuksessen Vitara 4x4 kommer med nye avgiftsgunstige 130hk Hybrid og 140hk Boosterjet Turbo bensinmotorer. De nye kraftfulle turbomotorene gir deg fantastiske kjøreegenskaper i kombinasjon med lavt forbruk!


Prosjekter, milepæler, mål - voksenlivet er fullt av ansvar. Men utover møter og tidsplaner ligger en dypere kraft i oss alle: Det indre barnet, klar til å komme ut og leke! Suzuki Vitara - med ytelse på og utenfor veien, spennende design og banebrytende teknologi. Oppdag Suzuki Vitara.

Hybrid

Vitara 4x4 kommer med Suzuki sitt hybridsystem - Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet.

Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket til Vitara. Energien som er lagret brukes i utgangspunktet på to måter.

Den første er for å starte Suzuki sin Integrerte Start Generator (ISG). Dette hjelper motoren ved akselerering, spesielt i en oppoverbakke.

I tillegg til å hjelpe motoren ved akselerering, inkluderer hybridsystemet en start/stopp funksjon. Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2- utslippet når det er mye trafikk.

Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.

Utstyr

Med nye Vitara kan du velge mellom to ulike modeller. Vitara 4x4 Hybrid med 130 hk eller Vitara 4x4 140 hk automatgir. Bilene kommer med ulikt utstyrsnivå, men du kan få med blant annet:

- Dual Sensor Brake Support
- Filvarsling
- Hill hold control (HHC)
- Softpad dashbord
- Blindsonevarsling
- Adaptive Cruise Control
- LED hovedlys, kjørelys, fjærnlys og baklys
- Kjørecomputer
- Flexi baksete system
- Multifunksjonsratt i skinn
- Klimaanlegg
- DAB+
- Mye, mye mer

Sikkerhet


Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Vitara 4x4 med Norgespakken blir Suzukien med flest sikkerhetsfunksjoner til nå og har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP. Bilen har blant annet:

Adaptive Cruise Control (ACC):
Adaptive Cruise Control sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt.

Dual Sensor BrakeSupport:
Ved kjøring aktiveres to sensorer - et monokulært kamera og en lasersensor, for å avgjøre om det er fare for kollisjon med et kjøretøy eller fotgjenger.

Filvarsler:
Ved hastighet på 60 km/t eller mer blir veibanen gjenkjent via frontrutekameraet. Når det er fare for at bilen vil forlate veibanen vil systemet automatisk sørge for at rattet vibrerer og rette førerens oppmerksomhet mot veien.
Les mer på Suzuki.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Espen Harstad
Espen.jpg
Salgssjef
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Marius Gjøvik
Marius_web_260421.jpg
Selger
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 954 008 59
E-post: trykk her