S_Cross_hero_0025-1.jpg

Suzuki S-Cross Hybrid SUV 4x4

Høyere, kraftigere og sterkere!

En helt ny Suzuki S-Cross med ny og sterkere hybrid turbomotor. Nye S-Cross SUV 4x4 er høyere, bredere og har den helt nye BoosterJet turbo bensinmotoren. S-Cross SUV 4x4 har også hele 440 liter bagasjerom, som er klassens største. Firehjulstrekk er standard, og utstyrsnivået svært høyt.


Den nye S-Cross SUV puster liv i alt du gjør. Enten du driver med sport, lek, reiser, eventyr eller oppdagelsesturer - listen for hva du kan gjøre er lengre enn du kan forestille deg. Med god fremkommelighet, smart design og sitt sofistikerte utseende, kombinerer Suzuki, design med banebrytende innovasjon.

Hybrid

S-Cross SUV 4x4 kommer med Suzuki sitt hybridsystem - Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet.

Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket til S-Cross SUV. Energien som er lagret brukes i utgangspunktet på to måter.

Den første er for å starte Suzuki sin Integrerte Start Generator (ISG). Dette hjelper motoren ved akselerering, spesielt i en oppoverbakke.

I tillegg til å hjelpe motoren ved akselerering, inkluderer hybridsystemet en start/stopp funksjon. Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet når det er mye trafikk.

Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.

Utstyr

- Bi-LED
- LED kjørelys
- DAB+ radio med navigasjon og Bluetooth
- Ryggekamera
- Parkeringssensor foran og bak
- Adaptive Cruise Control (ACC)
- Radar BrakeSupport (RBS)
- Bakkestartassistent
- Mye, mye mer

I tillegg kan bilen utstyres med mye spennende tilbehør!

Sikkerhet


Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Suzuki S-Cross SUV har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP, og har mange innovative sikkerhetssystemer som blant annet:

Adaptive Cruise Control (ACC):
Adaptive Cruise Control sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt.

Radar BrakeSupport (RBS):
Radar BrakeSupport er et kollisjonsforhindrende system som bruker refleksjon fra en radarsensor montert på fronten av kjøretøyet. Systemet hjelper deg med å unngå kollisjoner, samt minimere kollisjonsskader ved bruk av advarsler og automatisk bremsing.
Les mer på Suzuki.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Espen Harstad
Espen.jpg
Salgssjef
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Marius Gjøvik
Marius_web_260421.jpg
Selger
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 954 008 59
E-post: trykk her