Suzuki_Swift_galleri1-2560x1483.jpg

Suzuki Swift 4x4 Hybrid

Swift Vekker Deg!

En bil skal vekke følelser. Nye Swift går rett til hjertet. Fargene og stylingen understreker bilens unike egenskaper. Behagelig og frigjørende. Velkommen til ekte kjøreglede og forfriskende bilopplevelser - dag etter dag. Swift får alltid opp stemningen.

Swift 4x4 Hybrid er her!

Swift 4x4 er en av Norges mest solgte småbiler og den nye modellen kommer med en hybridmotor som sørger for enda lavere forbruk og CO2-utslipp. Dette gjør nye Swift til en avgiftsvinner - noe som gjenspeiles i den lave prisen. Firehjulstrekk er en selvfølge og modellen lanseres med en rekke nyheter som bl.a. filvarsling, Adaptiv Cruise Control, Bakkestart-assistent, ryggekamera og DAB+ radio. Med tøft design, gode kjøreegenskaper og firehjulstrekk er nye Swift 4x4 Hybrid som skapt for norske forhold!

Hybrid

Nye Swift 4x4 Hybrid kommer med Suzuki sitt nye hybridsystem - Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS).

Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet. Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket til Swift.

Energien som er lagret brukes i utgangspunket på to måter. Den første er for å starte Suzuki sin Integrerte Start Generator (ISG). Dette hjelper motoren ved akselerering, spesielt i motbakker.

I tillegg til å hjelpe motoren ved akselerering, inkluderer hybridsystemet en start/stopp funksjon. Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet når det er mye trafikk. Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.

Utstyr

- Hybrid-teknologi
- Filvarsling
- Adaptiv Cruise Control
- Dual sensor break support
- Bakkestart-assistent
- "Follow me home"-lys
- LED kjørelys
- DAB+ radio med rattbetjening
- Ryggekamera
- Nøkkelfritt system med startknapp

I tillegg kan bilen utstyres med mye spennende tilbehør.

Les mer på Suzuki.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Espen Harstad
Espen.jpg
Salgssjef
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Marius Gjøvik
Marius_web_260421.jpg
Selger
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 954 008 59
E-post: trykk her