14-2560x1307.jpg

Suzuki Ignis SUV 4x4 Hybrid

Ignite Your Senses

Ignis er en helt nyskapede kompakt SUV og er Suzukis første hybridbil. Med et tøft, høyreist og ikonisk design, er plassen utnyttet maksimalt! Ignis er en avgiftsvinner med lavt forbruk og utslipp, noe som gjør den til Norges rimeligste firehjulstrekker!

Ignis kombinerer et enkelt og stilig eksteriør med fleksibel funksjonalitet. Bilen er kompakt, enkel å kjøre og har en form som gir bilen en unik personlighet. Et moderne hybridsystem sørger for lavt drivstofforbruk og lavt CO2-utslipp.

Hybrid


Ignis 4x4 kommer med Suzuki sitt nye hybridsystem - Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS).
Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet. Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket til Ignis.

Energien som er lagret brukes i utgangspunktet på to måter. Den første er for å starte Suzuki sin Integrerte Start Generator (ISG). Dette hjelper motoren ved akselerering, spesielt i en oppoverbakke.

I tillegg til å hjelpe motoren ved akselerering, inkluderer hybridsystemet en start/stopp funksjon. Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet når det er mye trafikk.
Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.

Utstyr


- Hybrid-teknologi
- Dual Camera Break Support
- Filvarsling
- Hill hold control (HHC)
- LED kjørelys
- LED nærlys
- LED fjernlys
- LED baklys
- Kjørecomputer
- Flexi baksete system
- Multifunksjonsratt i skinn
- Klimaanlegg
- DAB+ Radio/CD
- Mye, mye mer

Sikkerhet


Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Suzuki Ignis har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP, og har mange innovative sikkerhetssystemer som blant annet:

Dual Camera Brake Support (DCBS):
To kameraer kjenner igjen bilene foran, fotgjengere og veimerking på samme måte som vi mennesker gjør. Basert på informasjonen som hentes av disse kameraene, hjelper dette systemet deg å unngå kollisjoner og minimere kollisjonsskader ved bruk av advarsler og automatisk bremsing.

Filvarsling:
Når bilen kjører over omkring 60 km/t og er på vei ut av kjørebanen (ved å kjøre utenfor de markerte filene) uten å sette på blinklysene vil systemet automatisk sørge for at rattet begynner å vibrere, samt sette på lysvarsling for å sørge for å få sjåførens oppmerksomhet rettet mot veien.
Les mer på Suzuki.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Espen Harstad
Espen.jpg
Salgssjef
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Marius Gjøvik
Marius_web_260421.jpg
Selger
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 954 008 59
E-post: trykk her