2020_ae_phev_toppbanner.jpg

IONIQ plug-in hybrid

Nye IONIQ plug-in - det beste fra to verdener

Nye IONIQ plug-in gir deg det beste fra to verdener. Du kan kjøre med elmotoren når du ønsker, og med bensinmotoren når du trenger det. Bilen har oppdatert design og er utstyrt med de nyeste førerassistent- og sikkerhetssystemene. Når du trykker på EV-knappen, kjører bilen bare med elmotoren.* Og når elmotorens rekkevidde er brukt opp, kan du fortsette med bensinmotoren i hybriddrift. Vel fremme kan du koble bilen til en ladestasjon.

Nytt innvendig og utvendig design
IONIQ plug-in har en aerodynamisk profil som er oppgradert med en rekke nye designelementer.
Den nye grillen med nettingmønster matcher de nye hovedlyktene med full-LED og LED-kjørelysene.

Bluelink nettbaserte biltjenester
Med Bluelink kan du koble IONIQ plug-in til nettet og bruke nettbasert talegjenkjenning og mange andre praktiske, nettbaserte tjenester. Et fem års abonnement på Hyundais LIVE-tjenester følger med det avanserte navigasjonssystemet med skjerm på 10,25 tommer. Det gir deg tilgang til oppdatert informasjon om bensinstasjoner, drivstoffpriser, trafikk, vær, fotobokser og interessepunkter. Du får også hjelp til å finne Hyundai-forhandlere og parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus.

Hva er en ladbar hybridbil?
IONIQ plug-in gir deg fordelene med en elbil, samtidig som bensinmotoren gir deg fleksibiliteten til en hybridbil. Et kraftig litium-ion polymerbatteri med en kapasitet på 8,9 kWh gir elmotoren en rekkevidde på opptil 52 km når du trykker på knappen for EV-modus.** Når elmotorens rekkevidde er brukt opp, fungerer IONIQ plug-in som IONIQ hybrid. Den har et system med to parallelle drivlinjer, som gjør at bilen kan kjøre med elmotoren, bensinmotoren eller begge motorene. Du kan kjøre så langt du vil, og koble bilen til en ladestasjon når du kommer frem. Batteriet lades også mens du kjører. Da lader det regenerative bremsesystemet batteriet ved å bruke elmotoren til å bremse bilen. Du kan velge mellom fire nivåer på den regenerative bremsekraften.

Fordelene med å kjøre en ladbar hybridbil

Nye IONIQ plug-in har god drivstofføkonomi, noe hybridbiler er kjent for. I tillegg har elmotoren lang rekkevidde. Det betyr at den har lave utslipp.


* Bensinmotoren kan kobles inn for å varme opp motor og kupé ved behov.
** Rekkevidden er basert på WLTP. Rekkevidden er avhengig av kjørestil og kjøreforhold.
Les mer på Hyundai.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud
Espen HarstadMarius Gjøvik

Kontakt selger

Espen Harstad
Espen.jpg
Salgssjef
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Marius Gjøvik
Marius_web_260421.jpg
Selger
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 954 008 59
E-post: trykk her