IONIQ_5_eksterior_6.jpg

Ioniq 5

Power your world

Elektrisk crossover med et futuristisk konseptbildesign og avansert teknologi. Ioniq 5 byr på rask lynlading og en rekkevidde på inntil 481 km.

Fremtidens elbil er her


Med Ioniq 5 vil ikke lenger fremtidens mobilitet være noe du drømmer om, men en del av hverdagen din. Denne banebrytende elektriske crossoveren vil forandre måten du tenker på elektrisk mobilitet og måten du påvirker verden.

En ny æra av design


Ioniq 5s unike eksteriør karakteriseres av den sportslige profilen kombinert med store 20'' lettmetallfelger og store dimensjoner. Den svært lange akselsavstanden bidrar til å skape det dynamiske og sportslige utseendet. Den dedikerte elbilplattformen har gitt designerne frihet til å skape ny proporsjonalitet, og dermed har de kunnet hente inspirasjon fra den dynamiske profilen til 1975-modellen Pony, som var selskapets første produksjonsmodell.

Romslig interiørdesign


I Ioniq 5 er forskjellen mellom oppholdsrom og bil i ferd med å forsvinne. Den nye elbilplattformen har gitt oss muligheten til å skape en helt ny kupé. Det flate gulvet legger til rette for ulike setekombinasjoner for kjøring og avslapning. Det er brukt miljøvennlige materialer som gjenspeiler vårt engasjement i å skape nye transportløsninger for miljøbevisste kunder.

Velkommen til ytelser på et nytt nivå


Denne banebrytende elektriske crossoveren akselerer som en sportsbil og byr på spektakulær kjøredynamikk og firehjulsdrift. Den er bygget på en ny elbilplattform som utgjør et stort teknologisk fremskritt innen utviklingen av elbiler.

- Akselerasjon: 0 til 100 km/t på 5,2 sekunder
- Lynlading: 10-80% på 18 minutter
- Lading: 100 km ekstra rekkevidde på under 5 minutter
- Head up-display: 44'' med augmented reality-teknologi
- Oppbevaringsplass: inntil 584 liter samlet bagasjeplass i bagasjerom og frunk.
- Rekkevidde: Ioniq 5 har en rekkvidde på inntil 481 km (WLTP) med stor batteripakke og
  bakhjulstrekk. Med stor batteripakke og firehjulstrekk har Ioniq 5 en rekkevidde på
  inntil 460 km (WLTP).

Les mer på Hyundai.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Espen Harstad
Espen.jpg
Salgssjef
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Marius Gjøvik
Marius_web_260421.jpg
Selger
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 954 008 59
E-post: trykk her