Hyundai Tucson

Forandring fryder.

Den helt nye Hyundai Tucson er utviklet og designet for å imponere på alle måter. Fremtidsrettet og kraftfullt design, imponerende teknologi og kjøreegenskaper i toppklasse. Med nye Tucson settes standarden for Hyundais retning som et premium bilmerke.

Kraftfullt design - avansert teknologi

Tilpasset det europeiske markedets høye krav til moderne biler er nye Tucson utviklet med det siste av teknologiske nyvinninger.

Velg mellom to diesel- og to bensinmotorer fra 115-176 hk. I kombinasjonen med den nye 7-trinns DCT automatkassen gir motoren i nye Tucson en perfekt balanse mellom ytelse, lavt forbruk, effektive og sømløse girskift og mer kjøreglede og komfort.

Hyundais nye designspråk er preget av et kraftfullt og elegant design. Bilens stilfulle linjer og kraftige detaljer gir en fornemmelse av at bilen til en hver tid er i bevegelse - alltid klar til å ta deg med på tur. Nye Tucson er svært smidig i bytrafikken samtidig som den byr på SUVens allsidighet.

Nye Tucson gir deg en kjøreopplevelse vi garanterer du vil sette pris på.

Interiør

Når du setter deg inn i nye Tucson vil du umiddelbart kjenne følelsen av kvalitet og frihet. Kupeen er svært romslig, komfortabel og utformet slik at føreren alltid har full kontroll på bilen og omgivelsene.

Utstrakt bruk av myke materialer, intuitive plasseringer og smarte løsninger gjør at du og dine passasjerer alltid vil reise på første klasse hvor enn ferden tar deg

Med nye Tucson presenteres siste generasjons navigasjonssystem. TomTom Live Services og syv års gratis kartoppdateringer, sørger for at du alltid er på rett vei.
Les mer på Hyundai.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Helge Harstad
Helge.jpg
Daglig leder
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 902 039 93
Espen Harstad
Espen.jpg
Salgsleder Hyundai
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Lars Rune Solheim
Lars_Rune.jpg
Salgs- og markedssjef
Tlf. 71 20 34 00
Mob: 909 505 24