santafenatur3.jpg

Hyundai Santa Fe

Komfort tatt til et nytt nivå.

Santa Fe gir deg et meget brukervennlig interiør. Sporty og luksuriøse seter av førsteklasses kvalitet er formet slik at du er sikret en komfortabel og behagelig kjøretur. Dette kombinert med den allsidige plassutnyttelsen bare en SUV kan gi deg.

Karismatisk og sofistikert

Det er der de gode veiene slutter, at de gode opplevelsene begynner. Veiene som tar deg langt fra folk, inn mot vidder og fjellheimer. Stedene bare mennesker med biler som Santa Fe får muligheten til å oppleve.

Xenonlys
Se bedre i mørket med Xenonlys, se kulere ut med LED posisjonslys.

Elektrisk innfellbare speil
Fell inn speilet ved å trykke på en knapp. Blinklys og oppvarmingsfunksjon er integrert i speilene.

Grill
Den store sekskantede grillen i krom og høyglans svart tilføyer et elegant og karismatisk inntrykk.

Interiør


Varme i seter
Med varme i seter både foran og bak er du og dine sikret en varm og behagelig tur uansett værforhold.

Komfortabelt og romslig interiør
Førsteklasses kjørekomfort. hver dag. hver gang.

Start/stopp knapp
En lett berøring er alt som skal til for å starte bilen. Trykk på knappen og du er klar for enda en behagelig tur.

Navigasjon og lydanlegg
Dette systemet er bygget rundt en 7" touch skjerm, som lar deg veksle sømløst mellom trafikkinformasjon og multimedia. Du kan også nyte førsteklasses lyd fra radioen, CD-ene dine og lydfiler fra en MP3-spiller, hvis du velger premiumutgaven med ti høyttalere og separat forsterker. Både standardsystemet og det virtuelle surround-systemet er utstyrt med seks høyttalere.

Elektrokromatisk speil
Elektrokromatisk ryggespeil (ECM) med automatisk avblending for bedre sikkerhet.

Panorama soltak
Nyt solen med et større og bredere soltak. Elektrisk blendingsgardin er selvfølgelig på plass.

Sikkerhet


Et ekstra stivt karosseri og førsteklasses kollisjonsputesystem i tett samspill med markedets mest avanserte sikkerhetsdetaljer, gir en bil som tar maksimalt hensyn til sikkerhet. Og ikke bare for dem som sitter inne i bilen, men også for de myke trafikantene på utsiden.

Elektronisk stabilitet programmet
Det elektroniske stabilitets programmet (ESP) i Hyundai Santa Fe hjelper deg til å holde linjen når du kjører i en sving og forhindrer hjulspinn og skrens ved at systemet aktivt bremser ned hjulene individuelt. Systemet har også 4WD assistanse slik at kraft blir overført til bakhjulene. Dette forsterker effekten av ESP systemet og sikre at bilen holder seg på rett kurs.

Antispinn
Full kontroll. Systemet overvåker hele tiden forholdet mellom kjøring og vei egenskaper. Dersom systemet oppdager potensielle farer, vil systemet gripe inn og bistå deg for å beholde veigrepet.

Bakkestartassistent (HAC).
Bakkestart har aldri vært enklere. Assistenten aktiverer bremsene for å hindre at Santa Fe ruller bakover når du setter bilen i bevegelse.

Bremsekontroll (DBC).
Når du kjører ned bratte bakker, hjelper bremsekontrollen deg å holde en jevn, kontrollert fart uten at du må bruke bremsene.

Stabilitetskontroll
Stabilitetskontroll (VSM). Ved å koordinere ESP og den elektriske servostyringen (MDPS) sørger dette systemet for at styrestabiliteten opprettholdes i svinger, ved raske filskift og på vei med varierende veigrep.

ABS
ABS systemet sørger for maksimal bremsekraft samtidig som det er mulig å styre bilen.

Filskiftevarsler
Filskifteassistenten vil gi beskjed til føreren om at bilen holder på å forlate kjørefeltet. Hvis sjåføren ikke tar affære vil systemet automatisk korrigere retningen på bilen slik at den holder seg innenfor veimerkingen.

Automatisk lukeparkering
Hyundai Santa Fe hjelper deg å parkere. Når en luke er funnet, vil bilen parkere seg selv uten at du trenger å gjøre annet enn å regulere gassen og brems.

Syv kollisjonsputer
Vi mener at man aldri skal inngå kompromisser med sikkerheten. Syv kollisjonsputer omgir fører og passasjerer ved en eventuell kollisjon. En kombinasjon av airbager foran og på sidene, samt en kollisjonspute gardin som dekker både foran og bak. I tillegg er Hyundai Santa Fe utstyrt med kneairbag som beskytter førerens bein.

Dekktrykk overvåkningssystem
Hvis lufttrykket i et dekk blir for lavt vil dekktrykk overvåkningssystemet (TPMS) varsle deg om status umiddelbart.

Ytelse


2.0 Diesel motor
Tilgjengelig med 150k, fire-hjulstrekk og 6-trinns manuell gir.

2.2 Diesel motor
Den kraftige 2.2 liters dieselmotoren yter hele 197HK og har et dreiemoment på utrolige 445Nm. Designet for bedre drivstofføkonomi og mindre støy. Tilgjengelig med automatgir.

Automatgir
Hyundai Santa Fe er imponerende - selv de aerodynamiske egenskapene er klasseledene.

Manuelt gir
Dersom du foretrekker 110% kontroll, kan vi anbefale vår presise og effektive 6-trinns manuelle girkasse.Les mer på Hyundai.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Helge Harstad
Helge.jpg
Daglig leder
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 902 039 93
Espen Harstad
Espen.jpg
Salgsleder Hyundai
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Lars Rune Solheim
Lars_Rune.jpg
Salgs- og markedssjef
Tlf. 71 20 34 00
Mob: 909 505 24