Hyundai ix20

Inspirert av hverdagen din.

Til og fra et møte, barn til og fra barnehage og skole eller en weekendtur med familien - våre bilbehov er varierende fra dag til dag. ix20 er allsidig og fleksibel med alt du trenger av teknologi og sikkerhet for å nyte en komfortabel kjøretur uansett hvor veien går.

Interiør


Flexibel seteløsning
Baksetene kan legges ned eller splittes i 40/60-løsning for frakt av lange gjenstander. Gulvet i bagasjerommet har to trinn slik at du kan velge mellom helt flat lasterom med nedfelte seter eller et dypt og romslig bagasjerom med setene oppe.

Midtkonsoll
Midtkonsollen i ix20 er oversiktlig og lettbetjent. Det automatiske klimaanelegget gjør bilturen behagelig enten det det er en kald vinterdag eller en varm sommerdag.

Sikkerhet


Elektronisk stabilitetskontroll
ESC er et system som hjelper sjåføren i situasjoner hvor det er fare for å miste kontroll over bilen. Systemet overvåker hjulhastigheten og kursavvik, og tilfører bremsekraft individuelt til ett eller flere hjul. Dette hjelper til med å redusere motoreffekt til hjul med dårlig grep, og hindrer dermed hjulspinn og skrens.

Bakkestartassistent
Med bakkestartassistenten starter du enkelt bilen i motbakke uten fare for at den ruller bakover. Du får myke og kontrolerte bakkestarter og slipper ubehag som kvelning av motor, rusing og bruk av håndrekk

Seks kollisjonsputer
Sikkerhet er satt i høysetet i ix20. Nye kollisjons-puter med lavere trykk forhindrer skader som kan oppstå grunnet aktivering av kollisjonsputer. Systemet består av kollisjonsputer foran og gardinkollisjonsputer på sidene foran og bak for å minimerer skader for sjåfør og passasjerer ved kollisjon.

Ytelse


1.6 Bensin
Motorvolum : 1,591 cc
Max. effekt : 125ps / 6,300rpm
Max. dreiemoment : 15.9kg*m / 4,200rpm
CO(g/km): fra 139 til 154

Velg mellom 1.4 og 1.6 bensin motor.

6-trinns manuell girkasse med girskiftindikator

4-trinns automatkasse

Les mer på Hyundai.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Espen Harstad
Espen.jpg
Salgssjef
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Marius Gjøvik
Marius_web_260421.jpg
Selger
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 954 008 59
E-post: trykk her