i30_STV_eksteri__r_02.png

Hyundai i30 Stasjonsvogn

Perfekte proporsjoner

Nye i30 stasjonsvogn er velproporsjonert og romslig. Er du på utkikk etter en stilfull og allsidig bil, er dette bilen for deg.
Avanserte tilkoblingsmuligheter og sikkerhetsfunksjoner er selvsagt standardutstyr i nye i30 stasjonsvogn.

Dynamisk design


Nye i30 stasjonsvogn har en umiskjennelig design. Formene og proporsjonene avslører at dette er en stilfull stasjonsvogn med mange kvaliteter. Den sølvfargede takrelingen fremhever den skrånende taklinjen og den sportslige profilen. Kaskadegrillen,
frontlyktene og de iøynefallende LED-kjørelysene betoner det dynamiske uttrykket.

Dynamisk kjøreytelser


En ny turboladet 1,4-liters T-GDi-bensinmotor med 140 hk og en 7-trinns dobbelclutchgirkasse gir nye i30 stasjonsvogn høy  ytelse. Legg til direkte styrerespons, smidige kjøreegenskaper og lav vekt takket være utstrakt bruk av ultrahøyfast stål, og du får gode kjøreopplevelser.

Tilkoblingsmuligheter


I nye i30 stasjonsvogn finner du en berøringsskjerm på 8" som du bruker til å betjene integrerte tilkoblingsmuligheter, navigasjonssystem og infotainmentfunksjoner. LIVE-tjenester pluss funksjoner fra Apple CarPlay? og fra Android Auto? hjelper
deg å holde kontakt med omverdenen og gir deg tilgang til informasjon og underholdning i bilen. Hele kupeen har en elegant
design som fremhever den tidløse stilen til nye i30 stasjonsvogn.

Avslappende atmosfære


Den smakfulle kupeen er preget av kvalitet og god plass. Dette understrekes av panoramataket. Den elektroniske parkeringsbremsen betjenes med en plassbesparende bryter. Den romslige kupeen er full av oppbevaringsløsninger og er perfekt tilpasset familieutflukter. Forsetene har både ventilasjon og varme, mens passasjerene i baksetet har egne luftdyser for oppvarming og kjøling av kupéluften.

Allsidig på innsiden


Når du åpner bakluken på nye i30 stasjonvogn, finner du et romslig bagasjerom på 602 liter. Det kan utvides til hele 1650 liter ved å legge ned ryggen på baksetet. Denne fleksible løsningen gjør nye i30 stasjonsvogn til den ideelle bilen for familieutflukter, fritidsaktiviteter og jobb. Og uansett hvor du skal, kjører du med stil.

Med sikkerhet i førersetet


I nye i30 stasjonsvogn er du og passasjerene dine sikre. Tretthetsvarslingen overvåker deg som kjører, og registrerer tegn på at du begynner å bli trett og ikke lenger konsentrerer deg om trafikken. Andre sikkerhetsfunksjoner inkluderer nødbremsassistent, smart cruise control, blindsonevarsler og filskifteassistent.

Blindsonevarsleren* varsler deg med lydsignaler og visuelle advarsler om biler i dødvinkelen.

Smart cruise control* holder den innstilte avstanden til kjøretøyet foran og øker/senker hastigheten automatisk inntil en innstilt grense.

Tretthetsvarslingen registrerer når du begynner å bli trett, og varsler deg med lydsignaler og visuelle advarsler.

Nødbremsassistenten med fotgjengervarsling* kan starte bremsing med delvis eller full kraft dersom den registrerer at det er fare for sammenstøt.

*Forutsetter Teknikkpakke

Ikke alle valg er vanskelige


Det er for eksempel enkelt å velge en stasjonsvogn. En stasjonsvogn er allsidig og tilfredsstiller behovene en aktiv familie har i hverdagen. Velger du nye i30 stasjonsvogn, får du en bil med stilfull design og gode kjøreopplevelser.
Les mer på Hyundai.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Helge Harstad
Helge.jpg
Daglig leder
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 902 039 93
Espen Harstad
Espen.jpg
Salgsleder Hyundai
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36