i20_Eksterioer_04.png

Hyundai i20

En ny stil

Nye i20 har alt en ny bil skal ha - sprekt design, toppmoderne sikkerhetsfunksjoner, smarte tilkoblingsmuligheter og en romslig kupé. Hvis du er på jakt etter en ny bil med høyt utstyrsnivå, er nye i20 det rette valget.

Ny stil, sprekt design

Med sprekt nytt design skiller nye i20 seg ut fra mengden. Det utvendige designet omfatter nye støtfangere, skrå hovedlykter med LED-lyssignatur og kaskadegrillen som er typisk for Hyundai. Tåkelys og lettmetallfelger hører også med til det sportslige designet.

Nye i20 har et nytt sprekt utseende med mange lekre detaljer. Den sportslige stilen understrekes av den sorte C-stolpen, hekkspoileren og de markante baklyktene.

Smarte løsninger med smarttelefon


Ny i20 har alle tilkoblingsmulighetene du trenger. Berøringsskjermen på 7 tommer er lett tilgjengelig og støtter Apple CarPlay og Android Auto, slik at du kan koble telefonen til bilen og ha tilgang til musikk, telefonfunksjoner og apper på den store skjermen. En praktisk AUX-inngang og en USB-port gjør det enkelt å koble til og lade utstyr.

Hyundai SmartSense


Nye i20 er utstyrt med Hyundai SmartSense, Hyundai sine avanserte førerassistentsystemer, som øker den aktive sikkerheten og kjørekomforten. Nye i20 er utformet for å beskytte deg og passasjerene dine med funksjoner som automatisk bremsing for å hindre kollisjoner, hjelp til å holde bilen i kjørefeltet og automatisk skifte mellom nær- og fjernlys for bedre sikt.

Automatisk nødbremsassistent
Ved hjelp av et frontkamera med flere funksjoner overvåker den automatiske nødbremsassistenten veien foran bilen og bremser automatisk hvis den oppdager at kjøretøyet foran bråbremser. Først varsles du visuelt og med et lydsignal, så økes bremsetrykket avhengig av kollisjonsfaren, og til slutt bremses bilen med maksimal kraft for å unngå en kollisjon. Systemet aktiveres når det registrerer et kjøretøy foran bilen i hastigheter på 10 km/t og høyere.

Filskifteassistent
Filskifteassistenten registrerer bilens posisjon og varsler deg ved usikre bevegelser i hastigheter over 60 km/t. Den varsler visuelt og med et lydsignal før den griper inn og korrigerer styringen for å hjelpe deg å holde bilen i kjørefeltet.

Fjernlysassistent
Fjernlysassistenten registrerer møtende kjøretøyer og kjøretøyer foran bilen i samme kjørefelt i mørket.
Den endrer automatisk til nærlys ved behov og øker dermed sikten og sikkerheten under mørkekjøring.

Tretthetsvarsling
Denne funksjonen øker sikkerheten ved å kontinuerlig overvåke og analysere kjøremønstret. Når den registrerer tegn på tretthet eller dårlig konsentrasjon, varsler den føreren med et lydsignal og en melding i informasjonsdisplayet med en oppfordring om å ta en pause.

Komfortabel kupé


Kupeen til nye i20 er romslig, med et smakfullt design som matcher det utvendige designet. Du kan velge setetrekk med de nye mønstrene Red Point og Blue Point med dekorsømmer på setene, rattet og gir-/velgerspaken. Det sportslige, oppvarmede rattet har ergonomisk plasserte betjeningselementer som gjør at du enkelt styrer mange av bilens funksjoner.

Nye i20 har mye benplass og god plass til fem voksne. Har du behov for mer bagasjeplass, kan du enkelt legge ned bakseteryggen som kan deles i forholdet 60:40, slik at gulvet i bagasjerommet blir helt flatt. Da øker bagasjeromsvolumet fra 326 til 1 042, og du får plass til store ting.

Ytelse

Bilen trenger ikke en stor motor for å ha høy ytelse. Et eksempel på det er den sportslige og økonomiske 1,0-liters T-GDi-motoren i nye i20. Med 100 hestekrefter og et dreiemoment på 171 Nm gir den bilen en perfekt kombinasjon av dynamiske kjøreegenskaper og økonomisk forbruk. Den kan leveres med en ny 7-trinns dobbelclutchgirkasse som kombinerer den effektive energiutnyttelsen og kjøreopplevelsen til en manuell girkasse med komforten til en automatgirkasse.
Les mer på Hyundai.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Helge Harstad
Helge.jpg
Daglig leder
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 902 039 93
Espen Harstad
Espen.jpg
Salgsleder Hyundai
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Lars Rune Solheim
Lars_Rune.jpg
Salgs- og markedssjef
Tlf. 71 20 34 00
Mob: 909 505 24