Delelager

Vi lagerfører deler og tilbehør til alle modeller av:
Opel, Hyundai, Renault, Dacia, Suzuki og Isuzu.Fast tilbud på dekk: 

Ta 4 betal for 3!

dekk.jpg


Du får 25% rabatt ved kjøp av Goodyear og Nokian dekk hos oss.

Kontakt oss for tilbud på dekk til din bil.


DAB+ modul for kr 3.490,- inkl. mva - ferdig montert

Vi tilbyr en av markedets beste løsninger for de som vil ha DAB+ i bil, uten å bytte eksisterende bilradio. Våre teknikere oppgraderer bilens FM RDS bilradio med DAB-modulen Tiny C5 eller C10. Modulene passer til alle bilmerker. 
TINY Audio C5 DAB+ adapter med stort og tydelig fargedisplay for montering på dashbord. Enkel å installere! Trådløs tilkobling via RF. Komplett med DAB-antenne. Handsfree-funksjonen er oppgradert med innebygget mikrofon, menyen har ti forhåndsinnstillinger og antennen er modifisert til det bedre.Tiny Audio C5 har full støtte av automatisk frekvensskifte. Tiny Audio C5 installeres enkelt på dashbordet, og kobles til medfølgende filmantenne som monteres i frontruten. På det brukervennlige displayet kan du søke opp lokale DAB+-stasjoner, og forhåndsinnstille opptil 10 stasjoner.Via Bluetooth kan du koble Tiny Audio C5 til din mobiltelefon eller musikkspiller og administrere innkommende anrop eller musikk. 

Du kan også lade smarttelefoner, nettbrett og digitalkamera via det medfølgende adapteret. Tiny Audio C10 har en separat mottakerenhet som kan gjemmes bort, mens betjeningen skjer via trådløs fjernkontroll. Informasjon om DAB kanalen vises i skjermen på den eksisterende bilstereoen. C10 har Service following, samme som på C5, så du trygt kan kjøre uavbrutt. DAB modul TinyC10

Delelager

Kristian Harstad
Kristian.jpg
Delelagersjef
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 90 67 98 54
Birte Ferenczi
birte_ny1.jpg
Lagermedarbeider