Verksted_AAroe_Bil.jpg

EU-kontroll til din Opel

Hos Årø Bilsenter kan du bestille EU-kontroll til din Opel, når som helst i løpet av året. - Som autorisert merkeforhandler garanterer vi at du får en korrekt utført service etter fabrikkens krav, store smil og god service, forteller Stig Vesteraa, ettermarkedsansvarlig. 

Årø Bilsenter har Moldes nyeste autoriserte bilverkstedet. Forhandleren åpnet opp et splitter nytt anlegg i 2015 og verkstedet holder til i topp moderne lokaler. Den største fordelen ved å benytte et autorisert Opel-verksted er at du vet at din bil er i de beste hender. Teknikerne ved verkstedet har avansert og oppdatert kunnskap om alle Opels modeller, og Årø Bilsenter følger opp både rustgaranti og Opel assistanse dekning.

0H9A2278-kopi.jpg

Regelmessig service holder ikke bare din Opel i god stand. Et velholdt servicehefte, uten utelatt service øker også bruktverdien. Foto: Jens Lyngstad.

Matcher prisen

Med Opel Prisløfte matcher Årø Bilsenter prisen på tilsvarende service og reparasjoner fra konkurrerende verksteder. - Prinsippet er at du som kunde skal kunne innhente tilbud fra andre verksteder, og at vi alltid skal gjøre den samme jobben til den samme prisen. Dette gir våre kunder en ekstra sikkerhet, og du får reparert bilen din hos oss til den samme prisen som hos konkurrentene, forklarer Vesteraa. 

0H9A2187_1.jpg

I tillegg til verksted og salgsavdeling har Årø Bilsenter også eget delelager, som inkluderer dekksalg og dekkhotell. Foto: Jens Lyngstad.

Moldes nyeste autoriserte verksted

Verkstedet holder til i topp moderne lokaler og Årø Bilsenter tilbyr et bredt utvalg av varemerker, produkter og tjenester. Lokalene ligger lett tilgjengelig ved Årø Lufthavn, med gode bussforbindelser til sentrum. Man kan også kombinere flyreiser fra Årø med service eller reparasjon, og ha bilen parkert ved verkstedet. Vesteraa forteller at de ansatte til enhver tid er kurset i henhold til de ulike leverandørenes krav til kvalitet og kompetanse, noe som er en stor trygghet for deres kunder. 

Verkstedet utfører også service og garantiarbeid på merkene Hyundai, Renault, Suzuki, Dacia, Isuzu og Citroen. I tillegg reparerer de alle andre merker, og gjennomfører dekkskift og diagnose på feil. Forhandleren har også delelager, leiebiler og dekkhotell.

Ta kontakt med verkstedet på telefon 488 97 349 eller bestill verkstedtime i menyen til høyre. 
Bestill verkstedtime

Takk for din forespørsel!

En bekreftelse blir sendt til din oppgitte epost-adresse (sjekk din søppelpost om nødvendig).

Vi finner ledig tidspunkt for verkstedtime og kontakter deg om dette snarest for endelig avtale.

Kontakt verksted

Vidar Hjelvik
vidar_ny3.jpg
Teknisk leder
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 48 89 73 49
Kristian Harstad
Kristian.jpg
Delelagersjef
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 48 89 73 49
Birte Ferenczi
birte_ny1.jpg
Lagermedarbeider

Siste nytt fra verkstedet