Opel-Insignia-A__r__-Bilsenter.jpg
Lansering av nye Insignia:

Opeldager hos Årø Bilsenter

Denne uken ble splitter nye Opel Insignia lansert hos Årø Bilsenter. De nye modellene har allerede fått fantastisk mottakelse hos både kunder og media. Vi gleder oss til å vise frem både Insignia Grand Sport og Insignia Sports Tourer til enda flere, og ønsker velkommen til Opeldager fra og med 22. august. 

Første generasjon av Insignia rullet ut på veiene i 2009, og de nye 2017-utgavene er betydelig oppgraderte. Større, lettere og teknisk avansert. - Ingen andre biler i denne klassen kan by på så mye ny teknologi. I tillegg er de nye modellene også en nytelse både innvendig og utenpå. Med sitt sporty utseende, og bedre plass til både passasjerer og bagasje, har vi store forventninger til både Opel Insignia Grand Sport og Opel Insignia Sports Tourer, forteller Sveinung Julnes hos Årø Bilsenter.

Klikk her for å lese mer om stasjonsvognen Sports Tourer og kombiutgaven Grand Sport.
Sveinung-Julnes-A__r__-Bilsenter-Opeldager.jpg

Sveinung Julnes er salgssjef for Opel hos Årø Bilsenter. Bilsenteret er den eneste Opel-forhandleren mellom Trondheim og Ålesund.

Flere spennende nyheter

- I forbindelse med lansering av nye Insignia, ønsker vi også å vise frem de andre nye, flotte modellene fra Opel, forteller Julnes. Elbilen Opel Ampera-e har fått en fantastisk mottakelse, spesiellt for sin overlegne rekkevidde i forhold til andre elbiler i sitt segment. Ampera-e kan både ses og prøves hos Årø Bilsenter. 

Akkurat nå har forhandleren også en privatleasing-kampanje på Opel Astra, på et utvalg av biler på lager med rask levering. Opel Astra er en stor og flott bil, med et utstyrsnivå og en pris som er utrolig god i sin klasse. 

Nye Opel Mokka X kan også ses og prøvekjøres hos Årø Bilsenter. Premium-utgaven med 4x4, bensin og automatgir, til en svært god pris - gjør Mokka X til en attraktiv bil for den som er på utkikk etter en SUV i kompaktklassen. Julnes forteller at de også snart får inn to nye SUV-utgaver fra Opel, Crossland X og Grandland X. Begge modellene kommer til Molde i løpet av 2017.

- Ta gjerne kontakt for mer informasjon og priser på disse spennende nyhetene, avslutter Julnes.

Aktuelle modeller

Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Lars Rune Solheim
Lars_Rune.jpg
Salgs- og markedssjef
Salgsleder Opel
Tlf. 71 20 34 00
Mob: 909 505 24
Espen Harstad
Espen.jpg
Salgsleder Hyundai
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Helge Harstad
Helge.jpg
Daglig leder
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 902 039 93