Opel-OnStar-292996.jpg
Opel lanserer personlig rådgiver:

OnStar kan redde liv

En personlig rådgiver var tidligere forbeholdt dyre, eksklusive luksusbiler, men nå kan du få det i din egen Opel. I mange år har vi sett amerikanske skuespillere snakke med bilene sine i store Hollywood-filmer. Nå kommer denne teknologien endelig til Norge med Opel OnStar. 

OnStar systemet blir tilgjengelig på alle nye Opel personbiler i Norge. Blant annet i den nye Mokka X. Systemet kobler deg til en personlig rådgiver hver gang, ikke en maskin. - OnStar gjør at våre biler blir sikrere og åpner nye muligheter for mobile tjenester og underholdning. Utstyret bli nå standard på så å si alle våre biler, unntatt noen av de billigste utstyrsvariantene, sier administrerende direktør Bernt G. Jessen i Opel Norge. Tjenesten er tilgjengelig hele døgnet, hele året og så og si hvor som helst i Europa. 

SE VIDEO:

OnStar kan redde liv

Med Opel OnStar kan du føle deg litt ekstra trygg ute i trafikken. Havner du i en ulykke vil Opel automatisk varsle nødetatene - selv om du ikke er i stand til å ringe etter hjelp. I det airbaggen utløses vil en sensor umiddelbart varsle en OnStar-rådgiver og all relevant data om bilen bli sendt til OnStar senteret. En rådgiver fra Opels egen alarmsentral vil forsøke å få kontakt med noen i bilen. Dersom du gir beskjed om at du trenger hjelp, eller dersom de ikke får kontakt med noen i bilen, vil rådgiveren kontakte nødetatene med en gang og gi nøyaktig posisjon for bilen. Dersom du er vitne til en ulykke, eller trenger hjelp selv, kan du også trykke på en egen nødknapp for å få kontakt med sentralen. Operatørene er tilgjengelige 24 timer i døgnet. - Det kan være en veldig stor trygghet i å vite at den som kjører bilen er sikret hurtig hjelp. For eksempel vil foreldre som låner bort bilen til sine barn, vite at om noe skulle skje, kan bilen lokaliseres og hjelp sendes så fort som mulig, forteller Sveinung Julnes hos Årø bilsenter. - Dersom ulykken ikke er fullt så alvorlig, kan man selv trykke på SOS-knappen og få direkte kontakt med OnStar for å få hjelp til nesten hva som helst.

Aktuelle modeller

Opel-OnStar-293005.jpg

Dersom bilen din skulle bli stjålet vil en rådgiver fra OnStar-teamet hjelpe deg så fort du har rapportert tyveriet til politiet.

Hjelp, bilen min er borte!

OnStar systemet har også en rekke andre funksjoner. Om du har låst deg ute av bilen, kan du selv kontakte OnStar-senteret og be dem om å låse opp bilen for deg. Dersom du ikke finner igjen bilen din kan OnStar også hjelpe deg med det. Med appen myOpel kan du selv finne igjen bilen via et online kart. Hvis noen stjeler bilen din, kan du ringe til OnStar-senteret og gi dem referansenummeret du fikk av politiet når du meldte rapporterte tyveriet. Da kan rådgiveren gi politiet plasseringen av bilen og sende et signal som vil hindre at bilen kan startes på nytt.

Opel-OnStar-295071.jpg

App-funksjonen myOpel er tilgjengelig for både Android- og IOS-enheter.

Full kontroll med egen app

Med myOpel får du tilgang til en rekke andre nyttige tjenester. I tillegg til å finne igjen bilen gjennom et eget online kart, kan du også låse opp eller låse dørene, tute med hornet, blinke med lysene og mye mer. Du kan også kontrollere levetiden på oljen og sjekke hvor lenge du kan kjøre før du må fylle bensin.

Opel-OnStar-293003.jpg

Bredbånds-internett er en viktig del av livene våre - med OnStar får du ditt eget nettverk i bilen.

Eget nettverk i bilen

Internett har blitt en stor og viktig del av hverdagen vår. Med OnStar blir bilen din gjort om til et eget trådløst nettverk for hele familien. En liten, men kraftig antenne er plassert på toppen av bilen og gir det et stabilt og raskt nett i bilen. Din Opel blir da en egen Wi-fi sone for inntil 7 enheter samtidig. Nå kan passasjerene surfe så mye de vil, uavhengig av dekningen. Tjenesten blir tilgjengelig i Norge i nærmeste fremtid.

Opel-OnStar-293009.jpg

Nedlastning av destinasjon gjør at du både sparer tid, og roer nervene.

Nedlastning av destinasjon

Dersom du er ute og kjører, og ikke vet helt hvor du skal, eller om du er på utkikk etter en god restaurant eller et stort kjøpesenter, er det bare å trykke på serviceknappen i bilen. Du vil da få kontakt med en rådgiver som vil hjelpe deg og gi deg en adresse. Rådgiveren kan også automatisk laste ned destinasjonen til navigasjonssystemet i bilen din. Dette sparer deg for både tid og stress.

Opel-OnStar-293004.jpg

Nå trenger man ikke være mekaniker for å ha full kontroll over bilen, myOpel gir deg til enhver tid oversikt over de viktigste systemene i bilen.

Diagnose av bilen

Du trenger ikke lenger å stikke hodet under bilen for å sjekke at alt ser bra ut. På forespørsel kan Opel kontrollere de viktigste systemene på bilen, for eksempel motoren, girkassen og kollisjonsputene. Du kan også få en månedlig rapport tilsendt til din epostadresse, med full oversikt over de vitale dataene til bilen. Om en varsellampe begynner å lyse, er det bare å trykke på serviceknappen. Da får du tak i en rådgiver som kan sjekke noen av nøkkelsystemene på bilen for å finne ut om bilen trenger service.

Opel-OnStar-296241.jpg

OnStar-systemet består av tre ulike knapper, en for privatliv, en knapp ved eventuelle ulykker og en knapp for kontakt med din personlige rådgiver.

Du bestemmer

Dersom du ikke ønsker at andre skal se hvor du befinner deg, har bilen også en egen "privat-knapp" som slår av sporingen på bilen. Opel påpeker at informasjonen de får kun blir brukt til å tilby tjenester på forespørsel. Dersom airbaggen blir løst ut, vil selvsagt Opel overstyre disse innstillingene slik at de kan gi deg den hjelpen du trenger, men dette skjer kun ved nødstilfeller. OnStar vil heller aldri selge informasjonen din videre. Det er kun én person som kan bestemme kan OnStar kan gjøre med din bil, og det er deg. 

OnStar er tilgjengelig i alle nye Opel personbiler, og i Norge er OnStar faktisk standardutstyr på utgavene INNOVATION og PREMIUM. De første 12 månedene etter at bilen er registrert første gang, er tjenestene gratis (unntatt Wi-Fi). Ta kontakt med Sveinung Julnes hos Årø bilsenter dersom du vil vite mer om Opel OnStar.

Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Lars Rune Solheim
Lars_Rune.jpg
Salgs- og markedssjef
Salgsleder Opel
Tlf. 71 20 34 00
Mob: 909 505 24
Espen Harstad
Espen.jpg
Salgsleder Hyundai
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Helge Harstad
Helge.jpg
Daglig leder
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 902 039 93