Duster1.jpeg

Nye Dacia Duster er her!

Norges billigste SUV klar for prøvekjøring - tøff 4x4 fra under 300 000,- levert Molde! Med 2WD får du den fra såvidt over 200 000,-! Selvsagt med 5 års/100 000 km nybilgaranti.

Storselger i Europa - og som skapt for norske forhold også.

Med avansert 4WD-system, multiview offroad-kamera, posisjoneringsmonitor og hill descent control er nye Dacia Duster som skapt for krevende kjøreforhold. Enten det er en dårlig hyttevei, eller en stor snøkant foran innkjørselen man ikke har hatt tid til å måke. Med hele 21 cm bakkeklaring er det bare å glede seg til å takle slike bagateller!

Men også i byen er nye Dacia Duster et meget trivelig bekjentskap, med god lyddemping, behagelige seter og avanserte funksjoner man ikke forventer på en SUV i denne prisklassen. Den kan til og med lukeparkere selv hvis du vil! Liten svingradius bidrar også til å gjøre den smidig i trange bygater, parkeringshus m.m.

Vurderer du brukt SUV med 4WD? Eller vil du bare ha en praktisk bil med fantastisk fremkommelighet til en uslåelig pris? Dacia Duster imponerer også motorpressen, se hvor begeistret TV2 Broom ble etter to dagers test. Selvsagt kommer den med 5 års/100 000 km nybilgaranti.  Les mer om nye Dacia Duster her.