Opel-Crossland-X-.jpg
Opel lanserer ny X-modell:

Kompakt og velutstyrt crossover

Opels nyeste X-modell er en fleksibel crossover med mye plass til liten pris. Bilnyheten Crossland X er utmerket for deg som ønsker å sitte høyt, samtidig som man beholder både smidigheten og kjørekomforten til en sedan.  

Opel er i vinden om dagen og nye Crossland X er klar for alt, takket være utmerket fleksibilitet, klasseledende innovasjoner og røft design. - Crossland X er en spennende bil sier Sveinung Julnes, salgsanvarlig for Opel hos Årø Bilstenter. - Det er en kompakt crossover, og blir den minste av de høyreiste bilene fra Opel. Modellen vil være midt i blinken for den som ønsker en høyere sittestilling, og passer både enslige, yngre og voksne. Opel Crossland X er dessuten en svært moderne bil med mye bra utstyr, til en pris fra kun 255.900,- levert i Molde, sier Sveinung. 

Som det andre medlemmet av X-familien tar Opel Crossland X nå plass ved siden av Mokka X, mens storebror Grandland X vil bli lansert senere i år.
Opel-Crossland-X-306450.jpg

Crossland X er tilgjengelig i mange ulike fargesammensetninger, hvor man kan variere fargen på karosseri og tak. 

30% klarer frontlys

De nye AFL (Adaptive Forward Lighting) LED-frontlysene er 30% lysere enn vanlige halogenpærer, og sikrer optimalt opplyste veier under alle kjøreforhold. Crossland X har også ryggekamera med panoramafunksjon, automatisk nødbrems med fotgjengeroppdagelse og avansert parkeringsassistent. I tillegg har modellen også systemer som registrerer om føreren blir søvnig, skiltgjenkjenning, blindsonevarsling og automatisk filholderassistent. Head-up displayet i frontruten viser viktig informasjon, slik at du kan holde øynene trygt på veien.
Opel-Crossland-X-304871.jpg

Den typisk SUV-sitteposisjonen i Crossland X gir deg perfekt panoramaoversikt over veien.

En av markedets beste motorer

Under panseret vil det kun bli ett motoralternativ i første omgang, men den er til gjengjeld kanskje en av markedets aller beste, nemlig PSAs 3-sylindrede, 1,2-liters bensinmotor med 110 hestekrefter. Du kan velge mellom 5-trinns manuell girkasse, eller 6-trinns automatgirkasse. Bilen kommer dessuten med to ulike utstyrsnivåer, Innovation og Premium, hvor Premium-utgaven kun koster 15.000,- ekstra.
Opel-Crossland-X-300532.jpg

Opel Crossland X er både raffinert og dynamisk, og utmerker seg med sine sporty linjer.

Romslig og komfortabel

Crossland X er en praktisk bil, og den innvendige plassen er simpelthen imponerende. Med en bagasjekapasitet på 410 liter gir Crossland X den største lastekapasiteten i sin klasse. Den kan til og med utvides til 1.255 liter. Interiøret er moderne, med førsteklasses materialer. Instrumentene og midtkonsoll er tydelig rettet mot føreren, som også har god kontroll over infotainmentsystemet via en praktisk berøringsskjerm. Og med sin høye sitteposisjon tilbyr Crossland X mer enn bare god utsikt. Setekomfort er prioritet hos Opel og nye Crossland X er utstyrt med Opels egne AGR-seter, med en rekke ulike innstillingsmuligheter.
Opel-Crossland-X-OnStar-304867.jpg

Opel OnStar er din personlige rådgiver på veien, tilgjengelig hele døgnet og 365 dager i året.

Livreddende system

Opels nyeste X-modell kommer også med det spektakulære systemet Opel OnStar. Et system som kan være livreddende dersom du havner i en alvorlig ulykke, enten ved at du selv ber om hjelp eller ved at systemet automatisk kontakter nødetatene ved en ulykke. OnStar gir deg også tilgang til tjenester som assistanse ved stjålet bil, hjelp fra en personlig veileder under kjøring, Wi-Fi og ikke minst full kontroll over bilen via en egen MyOpel-app.
Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Lars Rune Solheim
Lars_Rune.jpg
Salgs- og markedssjef
Salgsleder Opel
Tlf. 71 20 34 00
Mob: 909 505 24
Espen Harstad
Espen.jpg
Salgsleder Hyundai
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Helge Harstad
Helge.jpg
Daglig leder
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 902 039 93