Opel-Zafira-302066.jpg

Zafira

Iøyenfallende design.

Det stilige designet til nye Zafira med 7 seter, med den helt nye grillen og doble vingeformede LED-lys, gir det slående utseende du forventer av ekte tysk ingeniørkunst.

Allsidig og romslig

Detaljfokus og utmerket håndverk gjør at de førsteklasses nye materialene, elegante konturene og setene skiller seg ut. Det banebrytende FLEX 7 PLUS-setesystemet gir deg friheten til å flytte rundt på setene ut fra ulike behov når det gjelder kombinasjon av passasjerer, bagasje og last.

Organiser og optimaliser

Justerbart Flex-midtarmlene foran i midtkonsoll gjør plassen mellom forsetene om til et oppbevaringssystem som kan varieres om ønskelig.

Zafira med 5 seter har et bagasjerom på hele 1860 liter og opptil 34 oppbevaringsrom. Som en 7-seter har du fortsatt opptil 152 liter igjen til bagasje.

Opel-Zafira-300719.jpg

Detaljfokus og utmerket håndverk gjør at de førsteklasses nye materialene, elegante konturene og setene skiller seg ut.

Tilkomblingsmuligheter

Opel OnStar er din personlige rådgiver på veien som gir deg en enestående trygghetsfølelse hele døgnet, året rundt. Du kan få tilgang til våre unike tjenester med et knappetrykk, fra så godt som alle steder i Europa.

Hvis navigasjon er viktig for deg, kan du velge tilleggsutstyret Navi 950 IntelliLink med satellittnavigasjon.Systemet ger deg tilgang til tilkoblede enheter via Bluetooth® eller USB på den 7-tommers store berøringsskjermen.

Det toppmoderne systemet R4.0 IntelliLink er fullstendig kompatibelt med Apple CarPlayTM og Android AutoTM fra Google, og gir deg enkel tilgang til smarttelefon-funksjoner på den store berøringsskjermen.

Innovasjoner

Fullt adaptivt LED-frontlys (AFL) gir deg enestående sikt og bedre sikkerhet om kvelden. 

Opel Eye: det toppmoderne førerassistansessystemet overvåker kontinuerlig trafikken, kjøringen og veiskilt, og holder deg trygg og årvåken til enhver tid.

Adaptiv hastighetskontroll opprettholder automatisk den angitte avstanden til bilen foran, og bidrar til å forhindre kollisjoner. 

Blindsonevarsling forhindrer farlige filskifter. Hvis en bil beveger seg inn i din blindsone, vises et varsel i sidespeilet. Få bedre sikt over hva som er bak deg og rygg på en tryggere måte med ryggekameraet og det store IntelliLink-displayet.

Opel-Zafira-302147.jpg

Det toppmoderne systemet R4.0 IntelliLink er fullstendig kompatibelt med Apple CarPlayTM og Android AutoTM fra Google, og gir deg enkel tilgang til smarttelefon-funksjoner på den store berøringsskjermen.

Kjøreeffektivitet

Et bredt utvalg av ekstra økonomiske, tyskkonstruerte drivverk som tilfører energi og drivkraft til den daglige kjøringen, samtidig som det bidrar til å redusere drivstoff- og reparasjonskostnader.

Enten det er automatisk eller manuell, har nye Zafira smidige girkasser som er skarpe og presise samt svært pålitelige.

Bytt til sport med et trykk på en knapp, og FlexRide1-teknologien lar deg endre kjøredynamikken til nye Zafira i henhold til dine preferanser.

Selv det største bagasjerommet blir til slutt fullt, og da er det fint med det praktiske avtagbare tilhengerfestet. Det tåler en belastning på 1,450 opptil 1650 kg.


Les mer om Opel Zafira her.

Les mer på Opel.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Lars Rune Solheim
Lars_Rune.jpg
Salgs- og markedssjef
Salgsleder Opel
Tlf. 71 20 34 00
Mob: 909 505 24
Espen Harstad
Espen.jpg
Salgsleder Hyundai
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Helge Harstad
Helge.jpg
Daglig leder
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 902 039 93