Opel-Insignia-Grand-Sport-304540.jpg

Insignia

Best utstyrt i klassen.

Opel Insignia 5-dørs har et sporty og elegant utseende. Bilens innovativ teknologi gir dynamiske kjøreegenskaper og førsteklasses komfort.

Sofistikerte former

Insignia 5-dørs har et meget stilfullt design. Bilens elegante og aerodynamisk form reduserer også drivstoffkostnader, og bidrar til å fjerne støy innvendig.

Sitt godt

Komfortseter i stoff (Jet Black) er standard på utstyrsnivå EDITION til Insignia 5-dørs. Førersete har 4-veis justering, og har oppvarmingsmuligheter.

Blikkfang

Insignia 5-dørs kommer med 17-tommers felger som standard. Felgene understreker bilens flotte former, og forsterker bilens design.

Kjøreeffektivitet

Opels motorer kombinerer kraft, pålitelighet og effektivitet. I Insignia 5-dørs får du den flotte 1,4 Turbo ECOTEC ® med 140 hestekrefter.

Gir opp

Opel Insignia 5-dørs er utstyrt med 6-trinns manuell girkasse - noe som gjør bilen mer økonomisk og avslappende å kjøre.

Maksimer effektiviteten

Start-/stoppsystemet er perfekt for bykjøring siden det redusere drivstoffutslippet og - forbruket. Alle motorer kan leveres med en ecoFLEX-teknologipakke og med start-/stoppsystem i kombinasjon med manuell girkasse. Motoren stopper når bilen står stille med giret i nøytral, og starter umiddelbart så snart clutchpedalen benyttes igjen. Start-/stoppsystemet kan aktiveres/deaktiveres via en knapp på instrumentpanelet.

Tilkoblingsmuligheter

Opel OnStar er din personlige rådgiver som gir deg en enestående trygghetsfølelse hele døgnet, året rundt. Du kan få tilgang til opels unike tjenester med et knappetrykk, fra så godt som alle steder i Europa.

  • Automatisk ulykkesvarsling
  • MyOpel app for OnStar
  • Assistanse ved stjålet bil
  • Bil-diagnose
  • Nedlasting av destinasjon
  • Wi-Fi sone: Kommer senere

DAB+ og Bluetooth®

Radio R400 er standard for utstyrsnivå EDITION. Radioen leveres med DAB+ digitalradio, CD-spiller, 6 høytalere og fjernkontroll på rattet. Systemet har også Bluetooth® -funksjon.

Les mer om Opel Insigna her.
Les mer på Opel.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Lars Rune Solheim
Lars_Rune.jpg
Salgs- og markedssjef
Salgsleder Opel
Tlf. 71 20 34 00
Mob: 909 505 24
Espen Harstad
Espen.jpg
Salgsleder Hyundai
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Helge Harstad
Helge.jpg
Daglig leder
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 902 039 93