Opel-MOKKA-X.PNG

Mokka X

Førsteklasses design.

MOKKA X tar premium design til SUV-kategorien. De dristige, muskuløse linjene tiltrekker oppmerksomhet, mens den ekstra bakkeklaringen og store lettmetallfelger er et tegn på bilens terrengkjøringsevne.

Luksuriøs følelse

Det førsteklasses interiøret i nye MOKKA X gir en følelse av kvalitet og stil. Det innovative utstyret forsterker denne følelsen. Ekstra bakkeklaring gir deg sikt over de fleste biler.

Skap egenart

Nye MOKKA X leveres med nye kombinasjoner av tekstiler og dekorlister. Fokus på små detaljer øker den luksuriøse følelsen inne i bilen.

Uansett hvilke felger du velger på MOKKA X, får du garantert en bil med karisma. Velg mellom 17- og 18-tommers lettmetallfelger.

Slipp omgivelsene inn

Det store soltaket i glass bidrar til den romslige følelsen inne i bilen. Soltaket leveres som tilleggsutstyr for INNOVATION og PREMIUM.

Innovasjon

De adaptive LED-frontlysene lyser opp veien 30 % sterkere enn halogenlys og tilpasser seg automatisk etter opptil ni kjøresituasjoner, for optimal sikt og sikkerhet.

Sensorer som aldri sover

Opel Eye bruker kamerabaserte innovasjoner som trafikkskiltgjenkjenning, frontkollisjonsvarsling og filskiftvarsling til å bidra til å forhindre kollisjoner og maksimere sikkerheten.

Førerassistentpakken inkluderer:

  • Trafikkskiltgjenkjenning leser og viser fartsgrenser og alle andre relevante trafikkskilt, som du kanskje ellers ville gå glipp av.
  • Avstandsindikatoren viser avstanden til bilen foran deg i infodisplayet. Systemet helper med å holde en trygg avstand.
  • Filskiftvarsling varsler deg dersom du krysser kjørefeltslinjen uten å bruke blinklys.
  • Automatisk frontkollisjonsvarslingen varsler deg med lydsignaler og visuelle signaler. Dersom det er fare for frontkollisjon, vises et faresymbol i displayet foran deg. Systemet starter automatisk og forsiktig nedbremsing, dersom du nærmer deg saktegående biler for raskt, i fart over gangfart.4

Reflekterende LED-varslingssystem

Det reflekterende LED-varslingsdisplayet viser et varsellys i synsfeltet ditt hvis du nærmer deg biler for raskt bakfra.

Se hva som skjer bak deg

Ryggekameraet hjelper deg med å rygge sikkert uten å anstrenge deg for å titte deg over skulderen. Spesielt parkering blir mye mer komfortabelt og tryggere.

Magisk berøring

Med nøkkelløs åpning og start er alt som trengs en fingertupp for å låse opp alle dørene samtidig, eller starte motoren.

Opel-Mokka-X-297048.jpg

De dristige, muskuløse linjene tiltrekker oppmerksomhet.

Kjøreeffektivitet

Kraft føles fantastisk når den er kombinert med kontroll. Med Mokka X kombineres Opels intelligente 4x4 firehjulsdriftteknologi(AWD) med ny og effektiv bensin-turbomotor og automatgir. En glimrende kombinasjon som passer perfekt for norske forhold.

Trygg kjøring i bakker

Enten du kjører i bratte bakker eller bratte bygater, kan du med bakkestartassistent og utforbakkeassistent føle deg trygg på at det ikke er noen risiko for å rulle feil vei.

  • Bakkestartassistent (HSA): Når du starter eller parkerer i en bratt bakke, holder HSA automatisk bremsene inne et øyeblikk. Dermed er det ikke fare for at du triller feil vei.
  • Utforbakkeassistent (HDC): HDC kontroller farten i nedoverbakker slik at du ikke trenger å bremse, selv i bratte hellinger eller ned fra parkeringshus. (kun 4x4)

Effektivitet der det gjelder

Kraft føles bra når det er kombinert med kontroll, og derfor utviklet vi intelligent 4x4 firehjulsdrift-teknologi og nye, drivstoffeffektive motorer til MOKKA X.

  • Det lette chassiset gjør MOKKA X smidigere.
  • Velg 1.4 Turbo ECOTEC®-motoren med 4x4 firehjulsdrift for optimal kjøring med MOKKA X: 6-trinns automat eller manuell girkasse. Velg mellom 140 og 153 hestekrefter.
  • Den nye 1.6 CDTI ECOTEC®-dieselmotoren er ideell for langdistansekjøring og kombinerer økonomi med utmerket respons. Den er også banebrytende innen dieselteknologi med lave støynivåer. 

Smidige girvekslinger

En praktisk 6-trinns automatisk eller manuell girkasse? Du trenger bare avgjøre hvilken MOKKA X-girkasse som er riktig for deg.

Spar drivstoff og utslipp

For å spare drivstoff og samtidig minimere karbonutslippet kan du se etter ecoFLEX-emblemet. Denne teknologien er tilgjengelig for vår 1,4-liters motor på alle utstyrsnivå.

Opel-Mokka-X-297050.jpg

Ekstra bakkeklaring og store lettmetallfelger er et tegn på bilens terrengkjøringsevne.

Høyden av komfort

Ergonomisk sertifisert komfort 

Sitt høyt og slapp av i et luksuriøst sete med justerbar lårstøtte, og et korsryggområde som kan justeres elektrisk for perfekt tilpasning.

Tretrinns varme i forsetene og oppvarmet skinnratt er komfortabelt om vinteren.

Bedre lydkvalitet

Seks optimalt plasserte Bose®-høyttalere pluss en Richbass®TM-basshøyttaler. For god, konsertlignende lyd som vil imponere deg. Tilgjengelig for PREMIUM utstyrsnivå.

Allsidighet

De 60/40-delte baksetene kan felles ned for å utvide bagasjerommet til et totalt volum på opptil 1372 liter.

Les mer om Opel MOKKA X modeller; Edition, Innovation og Dynamic.

Les mer på Opel.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Lars Rune Solheim
Lars_Rune.jpg
Salgs- og markedssjef
Salgsleder Opel
Tlf. 71 20 34 00
Mob: 909 505 24
Espen Harstad
Espen.jpg
Salgsleder Hyundai
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Helge Harstad
Helge.jpg
Daglig leder
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 902 039 93