Opel-Ampera-e-303293.jpg

Ampera-e

Rekkevidde eventyrlige 500 km.

Rekkeviddeangst hører til fortiden: i henhold til New European Driving Cycle (NEDC) fjerner nye Ampera-e barrieren på 500 kilometer - uten å lade på nytt. Dette gjør Opels innovative, elektriske modell til den beste i sitt segment.

Innovasjoner som imponerer

Nye Ampera-e er den elektriske revolusjonen for hverdagslig bruk. Innovative kamera- og radardbaserte systemer øker sikkerheten og kjøregleden.

  • Automatisk nødbrems: Nødbremsing-systemet registrerer biler og fotgjengere som du kan ha gått glipp av, og stopper bilen automatisk for å maksimere sikkerheten i bytrafikk.
  • Fantastisk 360 ° kamera: Enten du starter bilen, forlate en parkeringsplass eller rygger, gir det innovative 4-kamerasystemet større synlighet av objekter rundt bilen, og bidrar i tillegg til å redusere blindsonene.

Tilkoblingsmuligheter

Ampera-e og dine digitale enheter er en perfekt match. Infotainmentsystemet kobler seg sømløst opp mot din smarttelefon via Apple CarPlay2 eller Android Auto3

  • IntelliLink-e med en stor 10,2-tommers fargeberøringsskjerm 
  • Sømløs integrering mot dine digitale enheter1
  • Se viktig informasjon om bilen på din smarttelefon1 
  • Trådløs lading av telefonen din4 Finn igjen bilen, lås/lås opp dørene på bilen, finn nærmeste ladestasjon via myOpel-appen for      OnStar. 
 
1 Kompatibilitet og visse funksjoner kan variere avhengig av type enhet og versjon av operativsystemet. For å sjekke kompatibiliteten til enheten gå til www.apple.no eller www.android.com du kan også kontakte din Opel-forhandler. 
2 Apple CarPlay og Apple er varemerker av Apple Inc., registrert i USA og andre land. 
3 Android er et varemerke av Google Inc. 
4 Kun telefoner som støtter PM A eller Qi kan lades ved hjelp av induksjon.

Allsidighet i hverdagen

Den 4,17 meter lange Ampera-e har plass til opptil fem personer og har et lastevolum på 381 liter, noe som er godt over gjennomsnittet for biler av tilsvarende lengde. På grunn av den smarte integreringen av de ti batterimodulene, har bilen en imponerende god romslighet innvendig. Hele pakken er plassert i understellet, og er tilpasset konturene av bilen. Batteriet består av 288 litium-ionceller og en kapasitet på 60 kWt ble utviklet i samarbeid med LG Chem

Hva betyr elektrisk rekkevidde?

Rekkevidden på en full lading, avhenger i hovedsak av batterikapasitet og bilens strømforbruk. Batterikapasitet og bilens strømforbruk påvirkes av flere faktorer:

  • Elektrisk forbruk påvirkes av for eksempel kjørestilen til sjåføren og topografi for den enkelte ruten.
  • Elektrisk kapasitet påvirkes av for eksempel temperaturen ute.

Detaljert informasjon om ulike lademuligheter vil snart bli tilgjengelig på denne nettsiden.

Opel Ampera- e er tilgjengelig fra 2017. 
Les mer på Opel.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Lars Rune Solheim
Lars_Rune.jpg
Salgs- og markedssjef
Salgsleder Opel
Tlf. 71 20 34 00
Mob: 909 505 24
Espen Harstad
Espen.jpg
Salgsleder Hyundai
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Helge Harstad
Helge.jpg
Daglig leder
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 902 039 93