Opel-Adam-Rocks.PNG

Adam Rocks

En sporty bil med et særegent design.

ADAM ROCKS skiller seg ut med sitt kule og iøyefallende design - en bil med personlighet. Denne stilige crossover-bilen har også spesialtilpasset oppheng (hevet 15 mm).

Din personlighet - din stil

ADAM ROCKS er ikke like andre biler. Den er unik med sine mange spesialtilpassede muligheter . Du kan konstruere ADAM ROCKS nøyaktig slik at den passer deg og din personlighet. 

Inne i bilen kombineres praktiske løsninger og moderne design. Det finnes et bredt utvalg av stoff og delskinn-interiør du kan velge mellom. 

ADAM ROCKS er utstyrt med SwingTop-takluke som åpnes på bare få sekunder, kun ved hjel av an knapp. Nyt den gode åpne kabrioletfølelsen og den friske luften.

Innovasjoner

Moderne infotainmentsystem

R 4.0 IntelliLink-systemet sørger for at du er tilkoblet alle dine enheter via Bluetooth® og USB, og lar deg kontrollere alle apper og funksjonene via den store 7-tommers fargeberøringsskjermen.

Smarttelefon, nettbrett, Android eller iOS kobler seg alle1 enkelt opp til vårt prisbelønte "all-in-one" multimediasystem. Apple CarPlay eller Android Auto lar deg speile enkelte apper og funksjoner fra din egen smarttelefon inn på bilens 7-tommers fargeberøringsskjer.

1Kompabiliteten og enkelte funksjoner kan variere avhengig av enhetstypen og versjonen på operativsystemet

Parkeringsassistent

Millimeterpresis parkering er raskere ved hjelp av parkeringshjelp. Systemet styrer rattet automatisk, mens du følger instuksjoner som gis for gass og brems (tilleggsutstyr).

Blindsonevarsling

Blindsonevarslingen brukes for og kontinuerlig overvåke blindsonene for deg. Et varsellys på sidespeilene gjør deg oppmerksom på potensielle farer (tilleggsutstyr).

LED-lys

Opel ADAM ROCKS har kjørelys med LED-teknologi, både foran og bak på bilen. Disse gir økt sikkerthet og synlighet. Lyktene reduserer CO2-utslipp på grunn av lavere strømforbruk. Integrert sykkelstativ Sykkelstativet, FlexFix, er intgrert bak på bilen. Stativet tåler en vekt på opp til 30 kg. FlexFix®-systemet kan kjøpes som tilleggsutstyr.

Velvære

Som standard får du oppvarmede forseter, som gir deg en behagelig start på kalde dager. I tillegg har ADAM ROCKS er multifunksjonelt skinnratt med varme - herlig i vinterkalde Norge. I tillegg er ADAM ROCKS utstyrt med veldig komfortable og stilfulle sportsseter i svart stoff. De er spesielt utformet for å være en drøm for ryggen din.

Kjøreeffektivitet

ADAM ROCKS er utstyrt med vår fantastisk 1.0 Turbo ECOTEC®- Direct Injection motor. Motoren har 170 Nm dreiemoment og 90 hestekrefter . Motoren tilfredsstiller kravene til Euro 6. ADAM ROCKS tilbys med en avansert 6-trinns manuell girkasse, som gir mye moro. 

Bymodusen aktiveres enkelt gjennom en bryter på dashbordet. Denne modusen gjør det enklere å parkere samt å styre i lave hastigheter.

Les mer på Opel.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Lars Rune Solheim
Lars_Rune.jpg
Salgs- og markedssjef
Salgsleder Opel
Tlf. 71 20 34 00
Mob: 909 505 24
Espen Harstad
Espen.jpg
Salgsleder Hyundai
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Helge Harstad
Helge.jpg
Daglig leder
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 902 039 93