i10natur1.jpg

Hyundai i10

Perfekt bybil.

Den nye i10 tar seg godt ut i bymiljøet. Men uansett hvor du skal kjøre, vil du sette pris på alle de gjennomtenkte detaljene i den nye i10. 

Utviklet og produsert i Europa

Nye i10 er designet og utviklet ved Hyundais europeiske designsenter i Tyskland og byr på alt du forventer fra en mindre bil, og litt til.

Hovedlys
Moderne lykter med superklart glass integrert i den aerodynamisk utformede støtfangeren fremhever bilens moderne utseende.

Moderne stil
Den heksagonale grillen gir i10 et moderne og sporty uttrykk.

Integrert blinklys i sidespeilene
De moderne LED blinklysene i sidespeilene øker synligheten når du skifter fil, og gir andre bilister litt bedre reaksjonstid.

Interiør


Oppvarmet ratt
For ekstra komfort på kalde vinterdager.

Sikkerhet


Det er viktig at du føler deg helt sikker i din i10. Bilen er bygget rundt en solid sikkerhetscelle av høykvalitetsstål, og seks kollisjonsputer beskytter fører og passasjerer. Elektronisk stabilitetsprogram (ESP), stabilitetskontroll (VSM), ABS-bremser og dekktrykksovervåkning (TPMS) jobber sammen for å unngå farlige kjøresituasjoner, mens bakkestartassistenten forhindrer at bilen ruller bakover ved start i bratte bakker. Alle seter er utstyrt med setebeltevarsler, og panseret er konstruert for å begrense skader på fotgjengere til et minimum.
Til å være en liten bil, har Hyundai i10 et svært omfattende sikkerhetskonsept.

Elektronisk stabilitetskontroll
Hold deg på veien med ESP. ESP-systemet overvåker individuelt grep og hastighet på hjulene, samt hvilken retning bilen har. Ved behov bremser ESP-systemet et eller flere av hjulene og sørger på den måten for å holde bilen stabil. Det elektroniske stabilitetsprogrammet registrerer om bilen mister noe av veigrepet, selv før du bruker bremsene. Systemet svarer umiddelbart ved å bruke korrekte bremsekraft på hvert hjul og justerer motorens kraft for å stabilisere bilen. ESP integrerer funksjonene i EBD-systemet (elektronisk bremsekraftfordeling), ABS (blokkeringsfrie bremser) og TCS (antispinn) for å gi bedre stabilitet når du kjører gjennom kurver og på glatt veibane.

Bakkestartassistent
Ved start i bakke holder bakkestartassistenten (HAC) bremsene på i noen sekunder slik at du får tid til å flytte foten fra bremsen og til gasspedalen uten at bilen ruller bakover.

*Inkludert på Premium.

Blokkeringsfrie bremser med bremseassistanse
ABS-systemet sørger for at hjulene ikke låser seg under nedbremsing. Bremseassistenten (BAS) maksimerer bremsekraften når du må bråbremse og gir deg umiddelbart maks bremsekraft.

Ytelse


1.0 l bensinmotor
1.0 l bensinmotor på 66HK. Motoren er utviklet for bedre drivstofføkonomi med blant annet bruk av aluminiumskomponenter.

5-trinns manuell girkasse
5-trinns manuell girkasse med girvarsler for maksimal drivstofføkonomi.

4-trinns automatgir
Komfortabel og lettkjørt med 4-trinns automatgir.

Les mer på Hyundai.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Helge Harstad
Helge.jpg
Daglig leder
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 902 039 93
Espen Harstad
Espen.jpg
Salgsleder Hyundai
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Lars Rune Solheim
Lars_Rune.jpg
Salgs- og markedssjef
Salgsleder Opel
Tlf. 71 20 34 00
Mob: 909 505 24