Duster1.jpeg

Dacia Duster

En ekte SUV som skapt for norske forhold

Nye Dacia Duster er en innvendig revolusjon og en utvendig evolusjon, og under det robuste og tøffe utseende finner du en ordentlig terrengbil. 

Tøff front og doble optiske frontlykter. Utstyrt med 16" felger i mørkegrå metallic (gjelder modellen med Sportspakke) og langsgående takrails, har bilen en moderne, robust og dynamisk stil som fremhever bilens SUV egenskaper. Baklyktene gjenspeiler designelementene fra fronten på bilen, først og fremst gjennom bruk av kromdetaljer.

Elegant, med sitt instrumentpanel, midtkonsoll, interiør finish og stil. Funksjonell med oppbevaringmuligheter og bagasje - plass på 408 liter. Mye for pengene med multimediasystemet MEDIA NAV med touchskjerm, cruise control, hastighetsbegrenser og ryggesensor tilgjengelig som ekstrautstyr.

Dacia Duster har ABS og ESP med antispinn som standard. Utviklet for å klare utfordringer i all slags terreng og føreforhold, er Dacia Duster en ekte 4X4 som imponerer med sin fremkommelighet. Dacia Duster finnes også i 4x2 versjon med den svært drivstoff - gjerrige 110HK dCi motoren som både er stillegående og kraftfull, og med et lavt CO2 utslipp.
Dacia-Duster_vann--2-.jpg

Foto: Dacia.no

4x4 utgaven er utstyrt med følgende funksjoner for den optimale terrengytelsen

Klareringsvinkler

Høy bakkeklaring (210mm) og store inn- (29,3 grader) og utgangsvinkler (34,9 grader), gjør at DUSTER takler utfordrende hindringer i ulendt terreng. Den solide strukturen er bygget for og tåle de tøffe terrengene, samtidig som den er en lettvekter på mindre enn 1300 kg, noe som gjør at den er smidig når forholdene krever raske reaksjoner.

Lav førstegir utveksling

Den manuelle 6-trinns girkassen spiller også sin del, med en lav utveksling på førstegir som bidrar til å opprettholde trekkraft i ulendt terreng. Dette bidrar også med og opprettholde grepet og forenkler igangsetting når du starter på en skråning, skal utenfor bratte utforkjøringer, eller ved igangsetting under høy belastning, som for eksempel ved tauing eller trekk av tilhenger.

5 års garanti og veihjelp

Dacia tilbyr selvsagt 5 års garanti (100 000 km) samt fordelaktige driftskostnader. Vi holder deg på veien uansett, og tilbyr gratis veihjelp som sørger for at du raskt er på veien igjen dersom et uhell skulle oppstå.

Imponerende 4X4 system

Utviklet ved hjelp av Nissan´s erfaring og kompetanse innenfor 4×4-teknologi, gjør 3-trinns 4×4 systemet at DUSTER enkelt tilpasser seg endrede kjøreforhold, noe som gjør kjøringen tryggere og enklere. Hvert trinn har spesifikke bruksområder og fordeler

  • 2WD: Motorens dreiemoment fordeles til forhjulene. FORHOLD: Veidekke med godt grep og motorveier. FORDEL: Best mulig drivstofforbruk.
  • AUTOMATISK: Automatisk fordeling av dreiemoment til alle fire hjul for å gi best mulig grep, opptil 50% av momentet kan fordeles til bakhjulene. FORHOLD: Alle typer underlag, men spesielt glatte forhold (regn, snø, is, gjørme). FORDEL: Best balanse mellom veigrep og trekkraft under ulike forhold, for maksimal sikkerhet.
  • LÅST: Motorens dreiemoment fordeles 50:50 mellom for- og bakaksel. Motorstyring og bremsing er optimalisert for terrengkjøring. FORHOLD: Ulendt terreng og terrengkjøring i lav hastighet (<80kmt) FORDEL: maksimale terrengegenskaper.

Motor

1.5 dCi (Euro6) 110 HK

interior-4dacia.jpg

Foto: Dacia.no

Les mer om Dacia Duster her.
Les mer på Dacia.no Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Espen Harstad
Espen.jpg
Salgsleder Hyundai
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Lars Rune Solheim
Lars_Rune.jpg
Salgsleder Opel
Bruktbilansvarlig
Tlf: 909 505 24
Preben Toven Karlsen
Preben.jpg
Salgsleder Renault og Dacia
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 995 811 52
Helge Harstad
Helge.jpg
Bilselger
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 902 039 93

Dacia Personbiler

Dacia Duster

Andre merker

Hyundai Opel Renault