Opel-Astra-Sports-Tourer-298662.jpg
Opel Astra Sports Tourer:

Latterlig mye bil for pengene

Opel Astra ble kåret til Årets bil 2016 og slo anerkjente konkurrenter som BMW, Mercedes og Audi. Den nye modellen er virkelig verdt å merke seg, Astra Sports Tourer gir deg rett og slett latterlig mye bil for pengene. Kombinasjonen av pris og utstyr er nesten uslåelig. 

Opel Astra Sports Tourer er først og fremst en prisbombe og en praktisk bil, men pappaene i huset trenger ikke å fortvile, for bilen er nemlig stappfull av spennende utstyr. Sports Tourer har dessuten svært gode kjøreegenskaper og prisen er, som tidligere nevnt, neste uslåelig. Her får du med andre ord - ekstremt mye bil for pengene. Stasjonsvognen Sports Tourer er den perfekte familiebil for en familie på opptil fem. Om du ønsker en mindre variant finnes det også en fem-dørs kombi utgave.
Opel-Astra-Sports-Tourer-298663.jpg

Opel Astra Sport Tourer har skarpe linjer og et sportslig utseende, med Opels unike vingesignatur.

En bil å bli glad i

Mange nordmenn har allerede et forhold til Opel, og nå er merket på veg tilbake for fullt. Bedre enn noen gang. Deres største styrke er valuta for pengene, og det får du uten tvil om du velger en Astra. Stasjonsvognen har det samme nye, førsteklasses premium-interiøret som i fem-dørs varianten, i tillegg til mye mer plass og selvsagt et ekstra romslig bagasjerom. Interiøret er ryddig og oversiktlig, med få knapper og brytere. Det er ikke uten grunn at Opel Astra ble kåret til Årets bil 2016. 

For det første er startprisen på en Sport Tourer med én-liters turbobensinmotor hos Årø Bilsenter ikke mer enn 255.900 kroner. Men enda mer interessant er det at en topputstyrt modell med dieselmotor og automatgir ikke koster mer enn 345.900 kroner. - Dette er flere titusen mindre enn hva du må regne med om du skal kjøpe en like godt utstyrt bil fra konkurrentene. Ingen kan sammenlignes på pris, forteller salgssjef for Opel hos Årø Bilsenter, Sveinung Julnes.

Aktuelle modeller

Meget godt utstyrt

Astra Sports Tourer kommer i tre ulike utgaver; Edition, Innovation og Premium. Bilens største styrke er det høye utstyrsnivået. Velger du Premium-modellen får du blant annet AGR ergonomiske sportsseter i skinn med massasje, stor berøringsskjerm med ryggekamera, bakluke med fot-sensor, LED-Matrix frontlys, keyless åpning og start, oppgradert lydanlegg og interiørbelysning i dørene. I tillegg parkerer bilen seg selv.

Litt ekstra luksus i hverdagen

- Setene i Astra er virkelig verdt å merke seg. De er meget gode, og har innstillingsmuligheter som gjør at man lettere får tilpasset sittestillingen etter behov. Såpass avanserte seter er ikke vanlig i denne klassen, forteller Sveinung Julnes. Setene har justerbar lårstøtte og sidestøtte, minnefunksjon, massasje og ventilasjon, også i passasjersetet foran. Du får også oppvarmet ratt og selvsagt oppvarmede seter både foran og bak, noe som er svært hyggelig på kalde vinterdager. - At man har en egen massasjeknapp på en bil i denne prisklassen er nesten for godt til å være sant. Massasjefunksjon er normalt forbeholdt de virkelig dyre toppmodellene, påpeker Julnes. 

Dessuten er den ekstra lett å parkere med hands-free avansert parkeringshjelp og ryggekamera. Systemet styrer automatisk rattet, det eneste du trenger å gjøre er å følge instruksene som gis for gass og brems. Vi sier heller ikke nei takk til elektrisk håndbrems, Opel Eye og fotsensor for å åpne bagasjeluken.
sveinung-julnes_opel_foto_oev--1-.jpg

Sveinung Julnes forteller at bagasjerommet i Astra Sports Tourer er på hele 540 liter, og dersom du legger ned baksetene får du imponerende 1630 liter tilgjengelig.

Se klart i mørket

Frontlysene justeres automatisk, slik at du kan kjøre med fullt fjernlys uten fare for å blende andre førere. Det vil si at de strålene som ville gått rett mot den møtende bilen slukkes, uten at du trenger å bevege en finger. Sidene av vegen belyses fortsatt kraftig, slik at du har bedre oversikt og større trygghet under kjøringen. Opel Astra har også automatisk svinglys og du nyter godt av optimal sikt i enhver situasjon.

Årets bil 2016

Konkurransen om å bli Årets bil 2016 begynte med hele 35 ulike biler, og det var kun syv av dem som gikk videre til finaleomgangen. 58 motorjournalister fra 22 ulike land stemte frem Opel Astra som vinneren av den prestisjetunge tittelen. Den nye Sports Tourer er perfekt for deg som er ute etter en praktisk og god kompaktbil. Den ser bra ut, er god å kjøre, både fører og passasjerer har god plass (spesielt i baksetet), den er praktisk, motorutvalget er solid og prisene er meget hyggelige. 

Ta kontakt med Årø Bilsenter for mer informasjon om Opel Astra.
Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Lars Rune Solheim
Lars_Rune.jpg
Salgs- og markedssjef
Salgsleder Opel
Tlf. 71 20 34 00
Mob: 909 505 24
Espen Harstad
Espen.jpg
Salgsleder Hyundai
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Helge Harstad
Helge.jpg
Daglig leder
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 902 039 93