0H9A7561.jpg
Fra Rema til Renault:

Moldes yngste bilselger

Preben Toven Karlsen er det nyeste tilskuddet i salgsstaben hos Årø Bilsenter. 20-åringen har allerede solgt sin første bil, og med hovedansvaret for Renault blir han Moldes yngste bilselger!

- Jeg har alltid vært glad i å prate, og jeg er veldig glad i å treffe nye mennesker, forteller Karlsen med et smil. 

- Jeg var innom Årø Bilsenter for en stund tilbake for å investere i ny bil. Da kom jeg i prat med sjefen selv, Helge Harstad. I samtalen nevnte jeg blant annet min lidenskap for salgsfaget og Helge fortalte at de snart skulle lyse ut en stilling som selger her hos Årø Bilsenter. Da måtte jeg selvfølgelig søke! Forteller Karlsen. 

Karlsen begynte i stillingen 8. mai og har allerede solgt sin første bil. Han er født og oppvokst i Molde, og før han begynte i stillingen som selger hos Årø Bilsenter har han jobbet som butikkmedarbeider hos Rema 1000 Fuglset. I tillegg er han bachelorstudent innen økonomi og administrasjon ved Høgskolen i Molde. Karlsen ser nå frem til å ta et solid skritt videre innen salgsbransjen. 

- Nå som jeg har kapret drømmejobben blir den selvfølgelig prioritert i første rekke. Jeg ønsker allikevel å fortsette med studiene på deltid, ved siden av jobben, forteller han.
0H9A7555.jpg

Preben Toven Karlsen har alltid vært interessert i de tekniske funksjonene i nye biler. Nå er han bilselger. Foto: Jens Lyngstad.

Vil løfte Renault

Karlsen skal ha salgsansvaret for Renault hos Årø Bilsenter. - Jeg gleder meg til å lære enda mer om bilbransjen, og ser frem til å jobbe med Renault. Jeg ønsker å løfte merket opp og frem her i Molde, samt fremheve de gode kvalitetene bilene tilbyr. Renault er verdens tredje største bilprodusent og de har gjort en real jobb med å fornye seg de siste årene. Deres nye fokus på design har resultert i et modellutvalg som er en fryd for øyet, påpeker Karlsen. 

I 2009 ble Molde uten Renault-forhandler, og frem til januar 2017 har det vært umulig å oppdrive splitter nye Renault-modeller i Rosenes by. Nå er merket endelig tilbake i byen hos Årø Bilsenter, og den franske bilprodusenten på veg tilbake for fullt.

Aktuelle modeller

Kvalitet og service

Årø Bilsenter har vært bilforhandler i Molde siden 1960. Aktivitetene hos Årø Bilsenter består i dag av salg av nye biler fra merkene Opel, Renault, Hyundai, Suzuki og Isuzu. Samt salg av brukte biler. Forhandleren driver også Moldes nyeste autoriserte bilverksted og eget delelager, samt dekksalg og dekkhotell.
Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Lars Rune Solheim
Lars_Rune.jpg
Salgs- og markedssjef
Salgsleder Opel
Tlf. 71 20 34 00
Mob: 909 505 24
Espen Harstad
Espen.jpg
Salgsleder Hyundai
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Helge Harstad
Helge.jpg
Daglig leder
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 902 039 93