Opel-MOKKA-X-299145.jpg
Kompakt SUV med firehjulstrekk:

Opel med ny X-modell

Nye Mokka X har fått et nytt og friskere eksteriørdesign, og lanseres med "drømmekombinasjonen" automatgir, bensinmotor og firehjulsdrift. 

Opel har gjort et suverent comeback i Europa de siste årene, og her har Opel Mokka spilt en viktig rolle. Mokka X bygger videre på suksessen som Mokka har hatt siden lanseringen i 2012. X-merket viser at bilen er rustet for tøffere og mer utfordrene kjøreforhold. Mokka X byr blant annet på et oppdatert og moderne ytre design, helt nytt interiør og LED-hovedlys. - Mokka X er en bil som er midt i blinken for de mange nordmenn som ønsker å sitte litt høyere, den lanseres også med drømmekombinasjonen av firehjulsdrift, automatgir og en 1,4 liters Direct Injection Turbo bensinmotor, forteller Sveinung Julnes hos Årø bilsenter. Mokka X er en kompakt SUV med ekstra bakkeklaring for ypperlig sikt. Når du setter deg inn får du umiddelbart en luksuriøs følelse, og det er tydelig at Opel har fokusert på de små, men viktige detaljene.
cq5dam.web.1280.1280-11.jpeg

Mokka X fås med lekre 17- eller 18-tommers lettmetallfelger, og baksetene kan legges ned for å utvide bagasjerommet til et totalt volum på opptil 1372 liter. 

Det lille xtra

Opel har det siste året utmerket seg ved å tilby større motorer og mer utstyr for pengene. Opel Mokka var bra, men Mokka X er mye bedre. Når den nye modellen lanseres i Norge 8.November, byr den på en oppgradering av den mer omfattende typen. Både motor, utseende og interiør er betydelig endret. Komfort og kjøreglede er høyt prioritert og Mokka X kan virkelig kalles en "typisk norgesbil." - Bilen gir virkelig en premium-følelse, samtidig som prisen er veldig overkommelig, forteller Julnes. Det er en SUV, men det er en kompakt SUV. Dette betyr at den byr på god plass innvendig, samtidig som den ikke er for stor for gateparkering eller parkering i trange parkeringshus. Premium utgaven kommer også med et komplett BOSE-lydanlegg, samt "keyless" åpning og start av bilen.

Aktuelle modeller

Stadig mer etterspurt

Julnes forteller at kombinasjonen av automatgir, bensinmotor og firehjulsdrift blir stadig mer etterspurt blant nordmenn, og Opel Mokka X lanseres med nettopp denne kombinasjonen. Firehjulsdriften i Mokka X kobles inn og ut etter behov. Når underlaget er tørt, er det kun forhjulene som driver, dette gjør at man holder forbruket nede. Avhengig av det underlaget du kjører på, vil den adaptive firehjulsdriften sørge for den beste kjørekomforten, uansett forhold.
Opel-MOKKA-X-297114.jpg

Setene er sertifisert av senteret for god ergonomi, AGR, og har flere justeringsmuligheter, inkluder integrert korsryggstøtte og inntrekkbar lårstøtte.

Touchbaserte systemer

Interiøret er definitivt en av de største nyhetene i Mokka X. Hele dashbordet er skiftet ut, og resultatet er bedre kvalitetsfølelse, ergonomi og tilkoblingsmuligheter. Store deler av dashbordet er skinntrukket og gir en ekstra fin følelse. Alt ser moderne, ryddig og stilig ut. Antallet knapper i dashbordet er sterkt redusert og du kan gjøre alt via egne touchskjermer. Opel har allikevel valgt å beholde noen få, men viktige knapper for hurtigtilgang, blant annet justering av volum. Valgmulighetene er mange, skjermen har høy oppløsning og systemet responderer svært raskt. IntelliLink infotainment systemet støtter både Apple CarPlay og Android Auto for speiling av innholdet på smarttelefonen din.
cq5dam.web.1280.1280-10.jpeg

Med de nye innovative LED-frontlysene slipper du å stresse med å justere lysene under kjøring, bilen gjør det for deg.

LED-lys og Opel Eye

De nye LED-frontlysene sørger for å tilpasse lyset avhengig av hvor, og hvordan, du kjører. Dette gir deg optimal sikt og sikkerhet på veien. Frontlysene tilpasses automatisk til faktorer som hastighet og vinkel på rattet. Den nye systemet velger automatisk den best egnede belysningen under kjøringen. LED-belysningen lyser dessuten opp veien 30% sterkere enn vanlige halogenlys. I tillegg får Mokka X også den nyeste generasjonen Opel Eye frontkamera, med høyere oppløsning og mer prosessorkraft enn tidligere. Opel Eye bruker kamerabaserte innovasjoner som trafikkskiltgjenkjenning, frontkollisjonsvarsling og filskiftvarsling for å forhindre kollisjoner og maksimere sikkerheten under kjøring. Bilen har også et reflekterende LED-varslingsdisplay i frontruten som lyser opp dersom du nærmer deg biler for raskt bakfra. 

Redder deg, dersom uhellet er ute

Opels nyeste modell kommer også med det spektakulære systemet Opel OnStar. Dette systemet kan være livreddende dersom du havner i en alvorlig ulykke, enten ved at du selv ber om hjelp, eller ved at systemet automatisk kontakter nødetatene ved en ulykke. OnStar gir deg også tilgang til tjenester som assistanse ved stjålet bil, hjelp fra en personlig veileder, Wi-Fi og ikke minst full kontroll via en egen MyOpel-app. 

cq5dam.web.1280.1280-6.jpeg

Mokka X er en moderne SUV med dristige, muskuløse linjer.

Bestill prøvekjøring Be om tilbud

Kontakt selger

Lars Rune Solheim
Lars_Rune.jpg
Salgs- og markedssjef
Salgsleder Opel
Tlf. 71 20 34 00
Mob: 909 505 24
Espen Harstad
Espen.jpg
Salgsleder Hyundai
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 907 882 36
Helge Harstad
Helge.jpg
Daglig leder
Tlf: 71 20 34 00
Mob: 902 039 93